VUK S WALL STREETA

TIJEKOM SNIMANJA Završio u bolnici zbog predoziranja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumac je u konačnici obolio i od bronhitisa.

Glumac Jonah Hill završio je u bolnici jer je ušmrkao previše lažnog kokaina tijekom snimanja 'Vuka s Wall Streeta'.

Pogledaj i ovo Jonah Hill - 1 Izgleda kao beskućnik Što se događa s glumačkom zvijezdom? Drastična promjena sve više zabrinjava njegove obožavatelje

Johan, koji je u filmu tumačio ulogu burzovnog mešetara Donniea Azoffa, otkrio je kako je u konačnici obolio od bronhitisa zbog prevelike količine vitaminskog praha koji je udisao tijekom snimanja filma prije tri godine, piše Mirror.

'Toliko sam šmrkao lažnog kokaina tijekom snimanja filma da sam tri tjedna imao bronhitis. 'Završio sam u bolnici. Bio je to vitaminski prah, ali nije važno jer ako udišete nešto u tolikim količinama u vaša pluća, razbolit ćete se', otkrio je glumac koji inače ima problema s kilama, u talk showu Any Given Wednesday.

'Doslovno smo šmrkali lažni kokain sedam mjeseci i to svakodnevno. U životu nisam uzimao toliko vitamina D. Mogao sam prebaciti auto preko svoje glave', rekao je Johan. Ne baš sjajno iskustvo s umjetnim drogama nije spriječilo Johana da prihvati ulogu u još jednom filmu u kojem će glumiti ovisnika o drogama. Riječ je o filmu 'War Dogs koji se nedavno počeo prikazivati i u našim kinima.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene