htjeli ih rastaviti

Zajedno su 40 godina, a spojilo ih prepisivanje u školi: Bivši seks-simbol još je jako zaljubljen u svoju ženu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jon Bon Jovi i Dorothea Hurley zaljubili su se još u srednjoj školi, a 1989. su se vjenčali, nakon čega im nije bilo lako.

Glazbenik Jon Bon Jovi (58) u braku je sa suprugom Dorotheom Hurley (58) 31 godinu, a ističe da je tajna njihove dugovječnosti međusobno poštovanje i rad na odnosu. 

Pogledaj i ovo showbuzz Otkriveno Problemi s drogom? Bon Jovi ostao bez Richieja Sambore!

"Odrastali smo skupa i sazreli smo skupa i zaista se sviđamo jedno drugome. Želimo se družiti zajedno", ispričao je Jon Bon Jovi, čije je pravo ime John Francis Bongiovi Jr., za magazin People

"Privukla me iste minute kada sam je vidio i to se nikada nije promijenilo u 40 godina", rekao je frontmen benda Bon Jovi. Par se upoznao 1980. kada su skupa išli u srednju školu u New Jerseyju, a Jon je otkrio da ga je pustila da prepisuje od nje povijest. 

"Uvijek sam govorila da sam dobra u uočavanju potencijala. Imam dar. Sladak je, a ja sam površna. Priznajem to", rekla je Dorothea. "Uživamo jedno u drugome i nikada nismo pali na zamke koje slava može učiniti. Svjedočili smo tome u godinama kada se to dogodilo ljudima s kojima smo bili bliski", dodao je glazbenik, koji ističe kako je jako zaljubljen u svoju suprugu. 

Supružnici sve rade skupa, pa su tako 2006. pokrenuli fondaciju Jon Bon Jovi Soul, koja pomaže gladnim ljudima i beskućnicima kroz svoje restorane i banke hrane. "Jednostavno je. Staviš krov iznad nečije glave ili staviš hranu u njihove trbuhe ako možeš", objasnio je Bon Jovi. 

"To je partnerstvo. Kad vidimo nepravdu ili ljude koji pate, želimo pomoći. Jako smo blagoslovljeni  i imamo mogućnost raditi to", rekla je Dorothy. 

Inače, supružnici imaju četvero djece skupa, kćer Stephanie (27) te sinove Jesseja (25), Jacoba (18) i Romea (16). Iako su zaljubljeni i nakon 40 godina koje su proveli skupa, Jonu i Dorothei nije uvijek sve išlo glatko. 

Naime, oni su se 29. travnja 1989. vjenčali u tajnosti u Las Vegasu, što je naljutilo pjevačeve obožavateljice. Nisu se mogle pomiriti s time da je Bon Jovi oženjen, a ni njegov menadžer nije dobro reagirao. 

"Kada sam se vratio iz Las Vegasa, moj menadžer bio je bijesan. Rekao mi je: 'Miljenik Amerike se oženio... To nije dobar potez za karijeru.' I naša izdavačka kuća bila je utučena", otkrio je svojedobno glazbenik, koji je tada nosio laskavu titulu seks-simbola. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Birthday to my number one, since day one.

A post shared by Jon Bon Jovi (@jonbonjovi) on

Vijest o vjenčanju je šokirala i Jonovu majku. "Nije bila nimalo impresionirana", rekao je glazbenik. Zbog svega se i njegov bend gotovo raspao, a Bon Jovi je istaknuo da su mnogi ljudi pokušali uništiti nešto predivno. Ipak, uspio je nekako pomiriti svoju titulu seks-simbola i ulogu muža. 

"Ona je moja stijena, stijena moje obitelji i moje karijere. Zahvalan sam što u životu imam takvu osobu u koju mogu imati povjerenja i koju mogu voljeti", rekao je svojedobno Jon. 

Otkrio je i da prije nego što se oženio Dorotheom, ona mu je bila oslonac i pomogla da prebrodi jedno od najgorih razdoblja u karijeri. Naime, 1986. godine bend je gotovo pregorio, a njihova turneja Slippery When Wet tek je počela. Borio se s depresijom i u najtežim trenucima razmišljao je da sleti autom s ceste. Broj koncerata bio je prevelik i bendov tim agenata i odvjetnika nije im davao nimalo odmora. Srećom, uspjeli su to prebroditi. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Garner (Foto: AFP) Ben Affleck i Jennifer Garner (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Jennifer Garner (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Jennifer Garner (Foto: Profimedia) +1 Bradley Cooper i Jennifer Garner (Foto: Instagram) Celebrity Dok većina njezinih kolegica pegla svoje fotke, ona se u badiću ne srami pokazati svoje male "nesavršenosti"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene