Prijetnja Europi

POZNATI O TERORIZMU 'Vjerujem da smo još uvijek vrlo sigurna zemlja'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako je terorizam uzeo maha u cijelom svijetu, naši celebrityji i dalje se u Hrvatskoj osjećaju dosta sigurno!

Terorizam je postao svakodnevna prijetnja zapadnjačkom načinu života, a nemili događaji u Belgiji i Francuskoj posljednjih mjeseci prestrašili su građane Europe, ali i Hrvatske. Ipak, naši celebrityji kažu: U Hrvatskoj se osjećamo sigurno!

Pogledaj i ovo Danijela Martinović - 1 nije skrivala emocije Danijela Martinović rasplakala se zbog muškarca koji je ostavio važan trag u njezinom životu: ''On me naučio da smo svi ranjivi...''

'U Hrvatskoj se osjećam sigurno i nadam se kako će naša zemlja ostati pošteđena terorističkih napada. Oni nedavni u Belgiji i Francuskoj te diljem svijeta nažalost pokazuju kako je terorizam postao izvozni proizvod i više nije rezerviran samo za ratna žarišta. Zasigurno trebamo biti oprezniji u svakodnevnom životu', rekla nam je Danijela Martinović.

Slaže se s njom i vaterpolist Ante Vukičević. 'Osjećam se sigurno u Hrvatskoj, iako smo kao članica Europske unije i NATO saveza sigurno u krugu zemalja koje su u fokusu raznih terorističkih skupina. Vjerujem kako naše službe sigurnosti dobro obavljaju svoj posao te da smo još uvijek vrlo sigurna zemlja. Nažalost, svjedoci smo toga da je terorizam stigao u samo srce Europe te stoga moramo biti oprezni', kazao je Vukičević.

'Tužno je čitati što se sve događa u svijetu pod okriljem terorizma. Do sada smo čitali da se to događa negdje daleko od nas, no sada je to sve zadesilo i samo srce Europe. Suosjećam se sa svim žrtvama i njihovim obiteljima, ali isto tako i sa svim izbjeglima koji su morali pobjeći iz svojih domova baš zbog tog terorizma. Tužan sam kad vidim da pojedinci odlučuju o sudbini drugih vođeni motivima koje ja ne mogu razumjeti. U svojoj zemlji se osjećam sigurno. Nadam se da će se ljudi konačno urazumit i da ćemo svi lijepo živjeti u miru i ljubavi. I da profit neće biti na prvom mjestu', zaključio je Jole.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene