"to je perverzno"

Tijekom suđenja su iznijeli "prljavo rublje" svog turbulentnog braka, a presuda je zabrinula njegove odvjetnike

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumac Johnny Depp i njegova bivša supruga Amber Heard vodili su sudsku bitku, na kraju koje je sud odlučio kako ju je on zaista tukao tijekom turbulentnog braka.

Johnny Depp je u ponedjeljak izgubio pravnu bitku vrijednu više od dva milijuna dolara protiv svoje bivše supruge Amber Heard i britanskog tabloida The Sun. Londonski Visoki sud je presudio u korist Heard te su zaključili kako je Depp svoju bivšu udario 12 puta tijekom njihove turbulentne veze.

Pogledaj i ovo Johnny Depp dobio milijunsku odštetu Pobjeda je njegova! Johnny Depp dobio tužbu za klevetu protiv bivše supruge Amber Heard!

Amberini odvjetnici odmah nakon presude komentirali su kako nisu iznenađeni pobjedom, a s druge strane su Deppovi odvjetnici tvrde da je presuda "perverzna i zbunjujuća".

"Najviše zabrinjava činjenica što se sudac uvelike oslonio na svjedočanstvo Amber Heard, a odbacio je dokaze poput izjava policajaca, bolničkog osoblja, njezinih bivših asistentica i ostalih svjedoka. Presuda je prepuna nedostataka i bilo bi smiješno da se Depp ne žali na istu", kažu njegovi odvjetnici.

Podsjetimo, Amber Heard je na sudu rekla kako je tri godine trpila obiteljsko nasilje, a Depp je sve optužbe odbacio. Sudu je predao brojne dokaze koji su ukazivali na to da je Amber zapravo njega napastovala, a Depp se spori između ostaloga i s britanskim tabloidom The Sun. Taj medij ga je nazvao "mlatiteljem supruge", a ona zbog toga i svjedočila.

Heard je još u prosincu 2018. godine u Washington Postu objavila kolumnu u kojoj je napisala da je žrtva obiteljskog nasilja, a iako nije imenovala Deppa, sve je ukazivalo na to da se radi o njemu te je žestoko uzvratio putem suda.

Krajem ljeta ove godine, slavni glumac je najavio još jednu tužbu protiv bivše supruge. Presuda u njezinu korist mogla bi ga sada dovesti do financijskog kraha jer mora platiti sve troškove suđenja, ali i donijeti mu veliku štetu što se ugleda tiče.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lana Jurčević u humanitarnoj misiji - 5 Celebrity Lana Jurčević podijelila obiteljsku uspomenu sa Seanom Conneryjem: "Nikad više nitko kao on"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene