nije za one slabog želuca

Uznemirujuća fotografija u fokusu prvog dana suđenja: Bivši supružnici se izbjegli pred sudnicom, a onda je on progovorio o nasilju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Johnny Depp je tužio tabloid The Sun za klevetu jer su ga nazvali "mlatiocem supruge", a na sudu se pojavila i Amber Heard zbog koje su ga tako prozvali.

Glumac Johnny Depp (57) u utorak je bio na sudu u Londonu zbog tužbe protiv tabloida koji ga je nazvao "mlatiocem supruge". 

Pogledaj i ovo In Magazin: Adam Driver - 1 Savršeno nesavršeni! Tko su novi IT holivudski frajeri, koji izlaze iz kalupa klasične muške ljepote?

Naime, Depp je tužio The Sun i njegova izvršna urednika Dana Woottona za klevetu zbog članka iz 2018. Na sudu je već odradio dio svjedočenja glumac, a iskaz će dati i njegova bivša supruga Amber Heard. Bivši bračni par je uspješno izbjegao susret pred sudnicom i Amber je priredila svojevrsni šou držeći se za ruke s odvjetnicom i sestrom dok je njezina djevojka Bianca Butti tek hodala pokraj nje. 

Prvi dan suđenja u fokus je došla fotografija Johnnyjeva otkinutog srednjeg prsta na desnoj ruci. Prema njegovim riječima, Amber ga je ozlijedila 2015. dok su bili u Australiji i kako ističe bacila je i bocu votke na njega. Njegovi odvjetnici su tvrdnje potkrijepili fotografijama koje su procurile u javnost i ranije. 

Glumčeva bivša supruga je svojedobno istaknula da se Depp sam ozlijedio nakon što je poludio i bacio telefon u zid. "Amber je ozlijedila moj prst s drugom od dvije boce votke koje bacila na mene u nedjelju 8. ožujka. Ona tvrdi da sam da sam je tijekom tri dana podvrgnuo svemu i svačem što zvuči kao da sam ju mučio i zlostavljao. Te bolesne tvrdnje su u potpunosti neistinite", ispričao je Johnny. 

 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Two months before the world was subjected to the shocking live coverage of the merciless, bloodthirsty and public daylight murder of JFK in Nov. 1963, Bob Dylan sat down to write a song… He had a particular idea in mind, which he recorded mere weeks before Kennedy’s tragic Assassination. Dylan had already achieved stratospheric acclaim from his treasure-producing workmanship and poetic abilities. He had already jacked up the bar of songwriting to an untouchable level. He also became a reluctant prophet, which can be quite an occupational hazard…Yet he remained himself while dodging all manner of con artists, bloodsuckers, angles, arrows, ignorance, injustices, and scrutinization of his life. His intentions remained pure. So he sat down and wrote the gold standard of protest songs, the seminal and most significant, mind boggling and staggeringly poetic, prophetic protest song the world will ever know: “The Times They Are A-Changin’”. Dylan’s song applies to Covid-19, it also, very strongly applies to the life altering image of George Floyd, forever seared to our brains… For me, it applies to the moment we are in, it applies to the moment they were in in 1963, it applies to everything before and everything since and everything that will be. I chose to perform this song live, for my friend @drbarbarasturm Covid benefit several weeks ago… I didn’t really know how to play it, but I figured I’d give it a shot, as it seemed to apply so well. And it applies now, more than ever. It was performed a couple of weeks before our collective paralysis was rendered complete by the images of our fellow human George Floyd being cruelly and brutally tortured to death on live TV. Let us take a moment to remember the sacrificial hero George Floyd and look with hope towards the changes that his tragic death will cause. And let’s salute the reluctant prophet Bob Dylan and the dream of change he inspired then, now, and onwards… His impact is that of Shakespeare, Marlowe, Hunter Thompson, Marlon Brando, Woody Guthrie, William Blake, Picasso, Bach and Mozart. Dylan’s song is to be kept near you, AT ALL TIMES!!! All love and respect, JD

A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp) on

Rekao je da Amber nije zadobila nikakve ozljede tijekom cijelog vikenda dok je on nekoliko njih. Osim što mu je otkinula dio prsta, otkrio je kako mu je mu pritisnula zapaljenu cigaretu na obraz. Dodao je kako je ona proračunata, narcisoidna sociopatkinja koja se udala za njega da bi unaprijedila svoju glumačku karijeru. 

Tvrdi da je čuo jednom Amber kako govori njegovom šefu osigaranja Jerryju Judgeu da je njezin muž stari debeli muškarac i da ne zna zašto se udala za njega. Johnny je objasnio i da nikad nije bio nasilan, ali da je kao mlad probao razne droge kao i mnogi znatiželjni ljudi. 

"Snažan i središnji dio mog moralnog koda je da nikad ne bih udario ženu ni pod kojim okolnostima u bilo koje vrijeme. To mi je nezamislivo i nikad se neće dogoditi", zaključio je Depp. 

Inače, Johnny je podigao još jednu tužbu i to protiv Amber zbog narušavanja ugleda navodnim lažnim tvrdnjama da ju je fizički i psihički zlostavljao tijekom njihovog kratkog braka.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Tammy Hembrow (Foto: AFP) Tammy Hembrow (Foto: AFP) Tammy Hembrow (Foto: Instagram) Tammy Hembrow (Foto: Instagram) +4 Tammy Hembrow (Foto: Instagram) Celebrity Instagram senzacija pokazala najbolje što ima na fotkama, rastopila fanove vrućim poziranjem na plaži

 

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene