VRATIO SE STAROJ LJUBAVI

JOHNNY DEPP Pronašao utjehu u zagrljaju druge žene

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Američki glumac viđen je kako se grli i ljubi s bivšom ženom.

Glumac Johnny Depp našao se u središtu pozornosti nakon optužbi da je tugao suprugu Amber Herd. Povukao se na Karibe dok se sve malo ne smiri. Navodno ga je jako pogodio razvod. Upravo na Karibima mu se pridružila bivša žena Vanessa Paradis zbog koje je prvotno i ostavio Amber. No, bivši supružnici su ostali unatoč svemu u dobrim odnosima.

Pogledaj i ovo Vanessa Paradis - 4 razvukla široki osmijeh Bivša ljubav Johhnyja Deppa u rijetkom izlasku dok on proživljava dramu, a procurio je i pogrdan nadimak koji joj je dao

'Vidjeli smo ih kako se grle i ljube na plaži. Ona mu je trenutno jedina utjeha, a branila ga je i od optužbi mlade Amber, rekli su susjedi, a prenosi magazin People. Cijela obitelj se nada da je to nastavak njihove veze.

U cijeloj priči možda će najsretnija biti njihova kćerkica ukoliko se roditelji pomire. Mlada Lily-Rose branila je oca od teških optužbi baš kao i Vanessa.

Tako je jednom prilikom na svom Instagram profilu javno poručila. 'Moj tata je najbolja osoba koju znam. Uvijek je bio divan otac mom bratu i meni i svi koji ga znaju reći će isto', napisala je Lily.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene