Sud odredio

Preokret u šokantnoj priči koju je pratio cijeli svijet: Kontroverznom Joeu Exoticu uzeli zemlju i dali je ženi koju je planirao ubiti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sud je zemlju zvijezde dokumentarca Tiger King dodijelio njegovoj suparnici.

Zoološki vrt koji je nekad bio u vlasništvu kontroverznog Joea Exotica, zvijezde Netflixova megapopularnog dokumentarca Tiger King, završit će u rukama njegove najveće rivalke Carole Baskin, u čijem je planiranju ubojstva Exotic sudjelovao, javlja BBC.

Pogledaj i ovo showbuzz Teško je vjerovati Posebna epizoda "Tiger Kinga" otkrila je nove detalje o Joeu Exoticu, jedan od njih posebno je skrenuo pažnju

Sud je dosudio da Carole Baskin stječe kontrolu nad zemljištem u Oklahomi. To je dio presude u sporu oko autorskih prava na ime Exotic, vrijednom milijun dolara.

Joe Exotic trenutno je na odsluženju kazne zatvora od 22 godine zbog sudjelovanja u planiranju ubojstva i zlostavljanja životinja.

Trenutnom upravitelju zoološkog vrta rečeno je da zemljište mora napustiti u roku od 120 dana. 

Dokumentarac Tiger King, koji je postao popularan u ožujku na platformi Netflix priča je o životu Joea Exotica i njegovom rivalstvu sa Carole Baskin, vlasnicom skloništa za životinje na Floridi. On je osobenjak i vlasnik privatnog zoološkog vrta u kojem drži mnoge divlje mačke. Baskin je vasnica utočišta za životinje koja i sama drži velike mačke. Njihov zamršeni odnos tema je dokumentarca za kojeg su mnogi govorili da je nešto najluđe što se može pogledati.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene