FOTKE IZ MLADOSTI

BEZOBRAZNO ZGODAN Žene poludjele za američkim potpredsjednikom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako zvuči nevjerojatno, ali Joe Biden užario je interent svojim fotkama.

Razočaranje konačnim rezultatima predsjedničkih izbora Amerikanci nisu skrivali. Nakon što je Donald Trump zasjeo u predsjedničku fotelju, brojni celebrity najavili su svoj odlazak u Kanadu, a 'obični' smrtnici pronašli su utjehu u potpredsjedniku SAD-a Jou Bidenu i njegovim 'vrućim' fotkama iz mladosti. Da, Joe Biden osvojio je internet svojim fotkama koje su stare nešto više od 50 godina.

Pogledaj i ovo Camilla Parker Bowles (Foto: Getty Images) Svima se može dogoditi! Neugodan trenutak susreta Camille Parker Bowles i Joea Bidena zbog kojeg ona još ne može doći k sebi: ''Bilo je dugo i glasno!''

Jedna od najpopularnijih fotografijama među korsnicima na društvenim mrežama je ona na kojoj 26- godišnji Biden pozira u crvenoj košulji kao pravi maneken. Njegov zavodnički osmijeh nikoga nije ostavio ravnodušnim, a žene su jednostavno 'poludjele' za njim.

''Da, šefe, oprostite što kasnim, ali nisam mogla prestati vrištati kad sam vidjela kako je Joe dobro izgledao dok je bio na fakultetu'', Mladi Joe će mi zadati srčani udar'', ''Mladi Joe Boden izgleda kao da bi svaku djevojku mogao ukrasti s lakoćom'', samo su neki od komenatara oduševljenja mlađahnim Bodenom.

Neki su ga čak usporedili s američkim senatorom Bernardom Sandersom u mladim danima. Koliko ima sličnosti, prosudite sami.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene