Životni pad

NE PRESTAJU OPTUŽBE "Zarazio mi je kćer i nazivao je kučkom"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na račun slavnog glumca stigla je još jedna optužba za smrt djevojke Cathrione White.

Ne prestaju pristizati optužbe na račun Jima Carreya. Nakon što ga je Mark Burton, bivši suprug preminule djevojke Cathrione White, optužio za njezinu smrt isto je učinila i Cathrionina majka.

Pogledaj i ovo Kako je Grinch ukrao Božić, Jim Carrey Što je zaista bitno Važna priča o tome kako se Božić ne može kupiti u trgovini jer je Božić zapravo u našim srcima

Brigid Sweetman podigla je tužbu protiv Carreyja tvrdeći da joj se kćer predozirala nakon što je shvatila da joj je glumac prenio tri spolne bolesti, a kad ga je suočila s tom činjenicom, on ju je ostavio, piše TMZ.

Osim što ju je zarazio, Jim je Cathrionu često izlagao uvredama nazivajući je "kučkom", a nakon svega platio je sumnjive muškarce kako bi ju ušutkali.

Cathriona je navodno 2013. godine saznala da se zarazila s dva tipa herpesa i klamidijom. Sweetman tvrdi da je Carrey prvo negirao spolne bolesti, a potom se branio da je to mogla "pokupiti od bilo koga".

Međutim, majka tvrdi da je Cathriona bila uporna, no glumcu je prekipjelo pa je odlučio okončati vezu uz izliku da je njegova djevojka postala previše dramatična.

Prema navodima u tužbi prijetili su joj da šuti nakon čega se ona borila s depresijom prije nego što se predozirala tabletama Ambiena, Propranolola i Percoceta. Tablete su navodno bile Carreyjeve, a on ih je podigao pod pseudonimom.Nove optužbe slavni glumac nije htio komentirati, a suočen s prijašnjim tužbama tek je kratko kazao da ljudi iskorištavaju zbog žene koju je volio.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene