Ne odustaje

Supruga bivšeg nogometaša ponosno pokazala obline na plaži, rado ističe da su to rezultati napornih treninga

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jessie James Decker sa suprugom Ericom Deckerom ima troje djece, a pjevačica i reality zvijezda otkrila je kako se vratila u top-formu.

Ambasadorica programa South Beach Diet Jessie James Decker izgubila je više od 10 kilograma uspješnom dijetom, a u crnom kupaćem kostimu pohvalila se zavidnom figurom.

Pjevačica i reality zvijezda u braku je s bivšim nogometašem Ericom Deckerom, a par ima troje djece. Zgodna pjevačica nakon trudnoće je vratila u top-figuru, a istaknula je kako je napokon spremna za kratke hlače i kupaće kostime.

Lijepa 31-godišnjakinja oduševljena je režimom dijete koji vjerno prati, a kaže kako joj sve dosta lako ide te joj ništa od hrane ne fali, piše Daily Mail. Vježba četiri puta tjedno, a vježbanje se očito isplatilo sudeći prema njezinim najnovijim fotografijama.

Ističe kako se vodi mišlju da se za savršeno tijelo na ljeto vježba cijelu zimu, a nije odustala od toga da se vrati u top-formu.

Jessie vrijeme najčešće provodi s obitelji, a istaknula je kako radi na novom albumu te piše knjigu koja bi uskoro trebala ugledati svjetlo dana.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Profimedia) Celebrity Stručnjaci analizirali način komunikacije između Meghan i Harryja pa zaključili tko u braku vodi glavnu riječ

"Gle što si sada napravila!" Neda Parmać i Mario Valentić pokazali svoje tajne adute! I TLZP

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene