pohvalila se fotkama!

Nekoliko mjeseci nakon prekida s miljenikom žena već ljubi drugog, a čini se da se njen bivši ne miri s prekidom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jessie J ljubi plesača Maxa Nguyena poznatog po showu "Plesa sa zvijezdama" i podijelila je njihove zajedničke fotografije, a čini se da njezin bivši Channig Tatum još nije prebolio prekid. Za razliku od pjevačice ostavio je na Instagramu slike na kojima je on i uz koje stoje lijepe posvete.

Pjevačica Jessie J (32) pohvalila se da ponovno ljubi nakon što je krajem listopada okončala svoju turbulentnu vezu s miljenikom žena, glumcem Channingom Tatumom (40)

Pogledaj i ovo Channing Tatum (Foto: Profimedia) Malo se opustio! Nekad smo gledali njegove savršene pločice na trbuhu, a pogledajte što je glumac sada napravio od svog tijela

"Max i ja smo smatrali da zaslužujete malo bolje fotografije. Poštedjeli smo vas skrivanja u autima i grmlju. PS. On nije moj muški prijatelj", napisala je Jessie.

Pritom je aludirala na članak od ranije u kojem se nalaze fotografije na kojima hrani dečka.  U njemu je pisalo da joj je to prijatelj, a pjevačica je istaknula u objavi na Instagramu da je nju i dečka, plesača Maxa Nguyena sve to dobro nasmijalo. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessie J (@jessiej)

Kako pišu američki mediji, Max je samouki plesač koji se rodio u Teksasu. Završio je studij u Idahou i od 2009. radio kao plesni koreograf u agenciji Bloc Talent. Pojavio se u showovima "Ples sa zvijezdama" i "The Today Show" te je nastupao na važnim događanjima poput dodjele nagrada Grammy. 

Na Instagramu ga prati više od 59.000 ljudi, a često dijeli snimke svojih plesnih pokreta. Ne zna se koliko su dugo Jessie J u vezi, no prema pisanju američkih medija pjevačica je s Tatumom prekinula krajem listopada prošle godine, iako su se pomirili tek nekoliko mjeseci ranije, u travnju. 

Glazbenica i glumac su nekoliko puta raskidali, a bili su zajedno od 2018. kada se Channing razveo od Jenne Dewan. Nepoznat je razlog njihova prekida, no šuška se da je bio obostran. 

Iako se tvrdi da je riječ da su prekinuli i ostali u prijateljskim odnosima, Jessie J je obrisala sve njihove zajedničke fotografije. Glumac je zadržao njihove pa se čini da njemu to nije tako lako palo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Channing Tatum (@channingtatum)

"Magična skulptura", piše uz jednu crnobijelu sliku Jessie koju je ostavio. Nije obrisao ni onu iz siječnja 2020. na kojoj imaju balone na glavi u stilu jednoroga, a pjevačica ga ljubi. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Eiza Gonzalez (Foto: Instagram) +0 Eiza Gonzalez (Foto: Instagram) Celebrity Lijepa brineta prošetala se u vrućim hlačicama koje su istaknule rezultate napornih treninga, ova sportska kombinacija rijetkima je promakla

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene