uljepšava istinu?

Izgubila je 45 kila pa se hvali seksi joga pozama, ali sad ju optužuju da sređuje fotke: "Loš fotošop. Vidi se..."

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jessica Simpson redovito vježba jogu i ima osobnu trenericu, pa je od posljednjeg porođaja dosta dotjerala liniju.

Jessica Simpson (40) u ožujku prošle godine je rodila kćer Birdie (1), a nakon toga se ubrzo posvetila napornom radu na fizičkom izgledu. 

Pogledaj i ovo Jessica Simpson - 1 Prepoznajete li je? Zbog izobličenog lica ni fanovi je više ne prepoznaju, a neki se i boje za njezino zdravlje: "Više ne izgledaš kao ti, malo tužno"

Voditeljica i pjevačica na Instagramu je istaknula kako voli započeti tjedan vježbanjem u zoru. Jessica je podijelila fotografiju na kojoj se nalazi u joga pozi ratnika noseći sportske tajice i seksi crni topić, a mnoge je pratitelje zadivila njezina istrenirana figura. 

"Ovo me potiče na vježbanje", "Teško mi je trenutačno i cijenim ovu tvoju objavu", "Kraljica ljepote", "Sjajiš. Nikad nisam vidjela nekog da mu tako dobro stoji punđa", "U ovom izdanju izgledaš tako lijepo", "Izgledaš tako dobro i zdravo", komentirali su. 

Ipak, neki su posumnjali da je Jessica korigirala ponešto na fotografiji. "Loš fotošop. Vidi se na tvojoj izravnatoj nozi u području koljena", napisala je jedna pratiteljica. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Starting the week with a warrior mindset aligned with the beauty of the sunset ✨

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

Inače, Simpson je uvela u svoju svakodnevicu vježbanje joge, a od prošle godine, od porođaja kćeri izgubila je 45 kilograma. Rodila je troje djece u osam godina i s mršavljenjem joj je pomogla njezina osobna trenerica Harley Pasternak.

Voditeljica je od 2014. u braku s umirovljenim igračem američkog nogometa Ericom Jonsonom te imaju osim Birdie i kćer Maxi (8) i sina Acea (7). 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene