ljudska barbie

Strastveno ljubila bivšeg dečka nasred ulice, bio je uz nju dok je trošila više od pola milijuna dolara na šokantne operacije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jessica Alves već godinama šokira javnost svojim transformacijama, a na plastične je operacije potrošila više od 650.000 dolara.

Brazilska reality zvijezda Jessica Alves dobro zna kako privući pažnju, a svi su pogledi bili upereni u nju kada je s dečkom prošetala Milanom. 37-godišnja Jessica prije je bila muškarac, a kao Rodrigo je šokirala javnost te je bila poznata kao "ljudski Ken".

Pogledaj i ovo showbuzz 100 puta pod nož "Ljudski Ken" postao Barbie: Potrošila je preko 650.000 dolara na korekcije, a sada je bila na 12. operaciji nosa da može disati

Televizijska ličnost koja sve više liči na lutku ove je godine promijenila ime u Jessica kako bi bila u skladu sa svojim spolom, a zbog hormona joj se promijenio glas te su joj se proširili bokovi.

Fotografi su je ovoga tjedna uhvatili u Milanu dok je šetala sa svojim plastičnim kirurgom i bivšim dečkom Giacomom Urtisom, a snimili su ih i u strastvenom poljupcu. Jessica je sudeći po fotografijama bila sjajno raspoložena, a svoje je obline utegnula u bijeli korzet koji je otkrio njezin duboki dekolte. Na sebi je imala i ružičasti ogrtač, a šetala se u visokim potpeticama.

Iako se javno poljubila sa svojim bivšim dečkom, Jessica ističe kako među njima nema ništa više od prijateljstva. Redovito ga posjećuje zbog estetskih korekcija, no tvrdi kako nisu u ljubavnoj vezi. "Bliski smo prijatelji. Prije tri godine smo bili u vezi, a među nama je ostalo neraskidivo prijateljstvo. Snimili smo zajedno i pjesmu prošle godine, a singl "Plastic World" bio je veliki hit na području Italije i Španjolske", ispričala je Jessica prije nekoliko mjeseci za medije.

Giacomo je uvijek podržavao njezine transformacije, a bio je uz nju i kada je službeno promijenila spol.

Alves je potrošila više od 650.000 dolara na više od stotinu operacija. Priznala je da je požalila što ranije nije počela transformaciju u ženu. Plastične operacije kojima se podvrgnula šokiraju, a među njima su uklanjanje rebara, umjetne pločice na trbuhu, podizanje obrva, ubrizgavanje botoksa i placente, stavljanje filera i sređivanje nosa. Liječnici su neke od operacija i odbili napraviti zbog straha za njezin život.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Franka Batelić Celebrity Franka Batelić objavila fotografiju na kojoj nosi samo grudnjak i gaćice, svi su očarani: "Želimo još ovakvih fotki"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene