100 puta pod nož

"Ljudski Ken" postao Barbie: Potrošila je preko 650.000 dolara na korekcije, a sada je bila na 12. operaciji nosa da može disati

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jessica Alves nekad je bila poznata pod imenom Rodrigo, a priznala je kako je pretjerala s operacijama.

Brazilska reality zvijezda Jessica Alves ovoga je tjedna otkrila kako je u Istanbulu bila na 12. operaciji nosa, a 37-godišnju Alves fotografi su snimili dok je dolazila u londonsku zračnu luku Heathrow.

Pogledaj i ovo showbuzz ljudska barbie Strastveno ljubila bivšeg dečka nasred ulice, bio je uz nju dok je trošila više od pola milijuna dolara na šokantne operacije

Na sebi je imala veliku lepršavu haljinu te se spremno smiješila fotografima čija joj pažnja niti malo nije smetala.

Alves je nedavno priznala kako je zbog plastičnih operacija imala brojne zdravtsvene probleme, a za posljednju operaciju nosa nije ni znala da će joj trebati. "Kroz godine sam bila kod brojnih plastičnih kirurga i imala sam dosta problema. Pod nož sam bila u Brazilu, Kolumbiji, Iranu i SAD-u i sve je bilo sjajno, no infekciju su mi radile probleme te nisam mogla disati. Zbog toga sam bila na još jednoj operaciji", ispričala je kontroverzna zvijezda.

Jessica je prije bila muškarac, a kao Rodrigo je plijenila pažnju jer je bila poznata kao "ljudski Ken". Televizijska ličnost koja sve više liči na lutku ove je godine promijenila ime u Jessica kako bi bila u skladu sa svojim spolom, a zbog hormona joj se promijenio glas te su joj se proširili bokovi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

i followed my heart and it led me to sushi ! #sushi #novikov #beauty #chic #luxury #lifestyle #glam #jessicaalves

A post shared by Jessica Alves (@jessicaalvesuk) on

Alves je potrošila više od 650.000 dolara na preko stotinu operacija. Priznala je kako je požalila što ranije nije počela transformaciju u ženu. Plastične operacije kojima se podvrgnula šokiraju, a među njima su uklanjanje rebara, umjetne pločice na trbuhu, podizanje obrvi, ubrizgavanje botoksa i placente, stavljanje filera i sređivanje nosa. Jessica se nakon uklanjanja četiri rebra požalila da je htjela maknuti ih šest zbog ljepšeg struka, no doktori su to odbili napraviti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene