ludo zaljubljeni!

Učinit će baš sve za svoju dragu koju je jedva čekao oženiti, a nijedno od njih se ne obazire na površnu sitnicu koja svima zapinje za oči

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jessica Aidi i Marco Verratti plove luksuznom jahtom u blizini Španjolske ne skrivaju koliko su sretni nakon što su prošlog mjeseca izgovorili sudbonosno da.

Jessica Aidi (29) i Marco Verratti (28) vjenčali su se samo četiri dana nakon što je on s talijanskom nogometnom reprezentacijom osvojio naslov europskog prvaka, a nakon toga su odlučili otići na medeni mjesec. 

Manekenka i igrač PSG-a su prvo uživali na Ibizi dok je sada njihova luksuzna jahta usidrena kod španjolskog otoka Formentera. Supružnicu su snimljeni sa osmijesima od uha do uha na dasci za veslanje. 

Jessica je plijenila pažnju vitkom figurom u minijaturnom badiću dok je sjedila ispred Marca koji je pokazao svoj isklesani torzo u crnim kupaćim hlačama. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marco Verratti (@marco_verratti92)

Zaljubljenom Verrattiju nije bio problem ni fotografirati svoju suprugu na luksuznoj jahti dok se ona namještala u haljini. Nasmiješeni nogometaš je prilagođavao kuteve slikanja dok je ona mijenjala poze. 

Inače, Marco je Jessicu zaprosio u prosincu prošle godine i vjenčali su se 15. srpnja, čime se ispunila njegova najveća želja jer je, prema pisanju stranih medija, jedva je dočekao da joj stavi prsten na ruku.

Upoznali su se 2019. u jednom pariškom restoranu u kojem je ona radila kao konobarica. On se nedugo prije toga razveo od prve supruge Laure Zazzare, s kojom ima dvoje djece.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JESSICA AÏDI VERRATTI (@jessicaaidi)

Jessica je ubrzo nakon toga ostvarila uspješnu karijeru svijetu mode, osvanula je i na naslovnica magazina Sports Illustrated, a o njezinoj popularnosti svjedoči i brojka od pola milijuna obožavatelja.

Par zna biti na meti komentara zbog svoje razlike u visini jer nogometaš visok 166 centimetara, a manekenka 176, no oni se ne zamaraju takvim površnim sitnicama. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Pierce i Paris Brosnan (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) +3 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Celebrity Imaju ljubav o kakvoj mnogi sanjaju, nakon više od 20 godina mu klecaju koljena zbog supruge koju je često branio od kritika na račun izgleda

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene