Ostvario je najveći san

Osvojila ga je dok ga je posluživala u restoranu, a ni očigledna razlika u visini njima ne predstavlja baš nikakav problem

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jessica Aidi i Marco Verratti snimljeni su na medenom mjesecu na jednoj od popularnih plaža na Ibizi, gdje su bili prava atrakcija.

Nakon što je s reprezentacijom Italije postao europski prvak, 28-godišnji nogometaš i igrač PSG-a Marco Verratti ostvario je i drugi najveći san oženivši se ženom svog života, atraktivnom francuskom manekenkom Jessicom Aidi.

Njihovo raskošno vjenčanje nisu propustile brojne poznate ličnosti poput nogometaša Kyliana Mbappea ili bivšeg francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja, a potom je uslijedio medeni mjesec na kojem uživaju ovih dana.

Supružnici su za idealnu destinaciju odabrali Ibizu, ali ne neku privatnu plažu, već popularnu turističku lokaciju koja vrvi kupačima i na kojoj su, naravno, bili glavne zvijezde. Izmjenjivali su nježnosti, zabavljali se u moru, a društvo im je pravio i Marcov sin iz prijašnjeg braka.

No najviše je pažnje ipak uspjela privući atraktivna Jessica u bikiniju sa špagicama koji je malo toga ostavio mašti i malo toga sakrio, a nikome nije promakla ni poprilična razlika u njezinoj i Marcovoj visini, što njima nimalo ne smeta i ne zamaraju se takvim detaljima jer ona je visoka 176, a Marco 166 cenimetara.

Marco je Jessicu zaprosio u prosincu prošle godine i vjenčali su se 15. srpnja, čime se ispunila njegova najveća želja jer je, prema pisanju stranih medija, jedva je dočekao da joj stavi prsten na ruku. Upoznali su se 2019. godine u jednom pariškom restoranu u kojem je ona radila kao konobarica. On se nedugo prije toga razveo od prve supruge Laure Zazzare, s kojom ima dvoje djece. 

Jessica je ubrzo nakon toga ostvarila uspješnu karijeru svijetu mode,  osvanula je i na naslovnica magazina Sports Illustrated, a o njezinoj popularnosti svjedoči i brojka od pola milijuna obožavatelja. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Larsa Pippen (Foto: Instagram) Celebrity Kraljica skandala ne miče se s plaže, za novo vruće izdanje odabrala je zanimljiv bikini koji još nije pokazala

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene