slučajnost, ili?

Lopez u ležernom izdanju napravila potez koji je prije samo nekoliko mjeseci imala i Affleckova bivša djevojka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez paparazzi su uhvatili košulji Bena Afflecka, a ništa ne bi bilo čudno da jednaki potez nije napravila i Ana de Armas prije tek nekoliko mjeseci.

Jennifer Lopez (51) i njezin bivši zaručnik Ben Affleck (48) s kojim je nedavno obnovila ljubavnu vezu čini se uživaju u društvu jedno drugoga, a paparazzi ih ponovno prate u stopu. Lopez su uhvatili krajem ovoga tjedna u ležernom izdanju, a na sebi je imala kariranu košulju koju je posudila upravo od Bena Afflecka.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez i Ben Affleck - 10 puse su padale! Inače mrgudni Affleck napokon je pokazao i nježniju stranu, svoju Jennifer bez suzdržavanja je ljubio pred svima!

Glumcu očito ne smeta što njegove djevojke uživaju u njegovoj odjeći, a isto je napravila i njegova bivša djevojka Ana de Armas prije samo nekoliko mjeseci. U razmaku od nekoliko dana, Ben i Ana su se u javnosti pojavili u jednakoj zelenoj košulji. Ben i Ana prekinuli su nakon godinu dana veze u siječnju ove godine, a nako što se rastala od svog zaručnika Alexa Rodrigueza, u zagrljaj glumcu je pala bivša zaručnica Jennifer Lopez.

Vijest o njihovoj vezi iznenadila je javnost jer ništa nije dalo naslutiti da bi se bivši zaručnici mogli pomiriti nakon što su prije 17 godina raskinuli zaruke.

Ben i Jennifer počeli su hodati davne 2002. godine, ubrzo su se zaručili i trebali su se vjenčati u rujnu 2003. godine, ali početkom 2004. su prekinuli.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene