Poznate obline

U 52. godini pokazala rezultate redovitog vježbanja i tijelo za poželjeti, čak i na paparazzo fotkama izgleda savršeno

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez u ružičastom je bikiniju istaknula obline i top-formu koja je rezultat napornog i svakodnevnog vježbanja i treninga.

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez i njezin zaručnik Alex Rodriguez uhvaćeni su na romantičnom odmoru na Otočju Turks i Caicos, gdje su uživali u kupanju i sunčanju.

Pogledaj i ovo Alex Rodriguez i Kathryne Padgett Od jedne do druge Na glasu je kao ženskaroš, a nove fotke neće mu pomoći da se riješi tog neslavnog nadimka koji se veže uz njegovo ime

Čini se da je 51-godišnja Jennifer maksimalno odlučila iskoristiti odmor u egzotičnom luksuznom odmaralištu, a Alex se cijelo vrijeme nije od odvajao od nje. Sve su to uhvatili objektivi paparazza, a čak i njihove neobrađene fotografije otkrivaju Jenniferinu top-formu i liniju, koje je istaknula u ružičastom bikiniju. Pjevačica je poznata kao velika ljubiteljica vježbanja i odlazaka u teretanu, radi s privatnim trenerima, a priznala je i da ju vježbanje čini sretnom.

Ona je uživala u kupanju dok ju je zaručnik s plaže motrio upijajući zrake sunca i hvatajući osunčani ten, a zabavljao se i tipkajući po mobitelu sve dok mu se ona nije pridružila nakon izlaska iz mora.

Inače, Turks i Caicos jedno je od omiljenih odredišta zvijezda, nalazi se istočno od Bahama, a poznato je po kristalno čistom moru i netaknutim pješčanim plažama.

Alex je zaprosio Jennifer u ožujku prošle godine nakon dvije godine veze, a planove za vjenčanje odlučili su odgoditi usred pandemije korone.

"Malo je to utjecalo na sve, vidjet ćemo što će se dogoditi. Zaista ne znam novi datum ili slične detalje. U istoj smo situaciji kao ostatak svijeta. Moramo malo pričekati i vidjeti kako će se situacija razvijati za nekoliko mjeseci", izjavila je Jennifer u travnju ove godine u showu Ellen DeGeneres.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene