Ima 51 godinu

Rijetki su oni koje se ne dive trbušnim mišićima latino dive, svi imaju želju izgledati baš kao ona

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez na Instagramu je objavila fotografiju u bikiniju i očarala svojom besprijekornom linijom.

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez ovih je dana svoje obožavatelje, naročito muški dio, dovela do ludila nakon što je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u minijaturnom bikiniju.

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 22 Trebalo je ovo zapamtiti Pogledajte pobjedničku transformaciju naše pjevačice u latino divu, sve je očarala ovime: "Stalno smo gledali u tebe!"

Nevjerojatna figura i trbušni mišići kojima se 51-godišnja Jennifer može pohvaliti došli su do izražaja dok je uživala u bazenu, a u takvim prizorima uživali su i njezini pratitelji na Instagramu, točnije 131 milijun njih.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

"Moja si inspiracija", "Postoji li nešto seksepilnije od ovoga?", "Nemoguće je da imaš 51 godinu", "Kakva kraljica", "Moje oči upravo su blagoslovljene", "Ti si savršenstvo", "Kakvo tijelo, od sutra počinjem i ja vježbati", "I ja želim ovako izgledati", "Mislim da više neću jesti tiramisu", neki su od komentara koje je dobila. 

Jennifer je poznata kao velika ljubiteljica vježbanja i odlazaka u teretanu, radi s privatnim trenerima, a priznala je i da ju vježbanje čini sretnom. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Felton (Foto: Getty Images) Emma Watson i Tom Felton (Foto: Instagram) Tom Felton (Foto: Getty Images) Ekipa filma \ +3 Tom Felton (Foto: Getty Images) Celebrity Od plavog i žgoljavog mladića malo je ostalo: Pomalo zapuštenim i boemskim izgledom danas šarmira obožavateljice

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene