Tu se mane ne vide

Video u kojem nosi sićušni bikini mogao bi ušutkati sve one koji tvrde da se previše fotošopira

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez ovih dana ne prestaje pokazivati svoje savršeno tijelo kojem se dive milijuni njezinih obožavatelja i pita kako je moguće da tako dobro izgleda.

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez ovih dana ne prestaje očaravati svojom pojavom gdje god da se pojavi, bilo da je dotjerana od glave do pete, u izdanju za teretanu, u badićima ili pak skroz gola.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez - 1 Koštala je 70 milijuna dolara! J.Lo pokazala je dio svoje raskošne kuhinje u vili gdje živi s Affleckom, jedan ukras fanovi su odmah zamijetili!

Tijelu ove 51-godišnjakinje dive se apsolutno svi, a kako i ne bi kada izgleda bolje i od svojih upola mlađih kolegica. Pokazala je to i na nedavnom odmoru na otočju Turks i Caicos, pa čak i meditirajući u crvenom bikiniju na plaži. Obline i jasno definirani mišići njezin su zaštitni znak, a čini se da se Jennifer ne ustručava njime pohvaliti, a video koji je je objavila na Instagramu bi mogao ušutkati sve one koji tvrde da koristi previše fotošopa za uređivanje svojih fotografija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Nakon što je novu godinu započela na egzotičnom otočju Jennifer se vratila u SAD sa svojim zaručnikom Alexom Rodriguezom s kojim je zaručena od 2019. godine i raspametila svoje obožavatelje dugo najavljivanim glazbenim spotom za pjesmu "In The Morning" u kojem se skinula do kraja. Spot traje tri minute, a Jennifer u njemu između ostalog vješto skriva svoja strateška mjesta, kako ipak ne bi previše toga pokazala milijunima obožavateljima.

Ovo nije prvi put da se Jennifer razgolitila, ali mnogi se pitaju je li stvarno moguće da tako dobro izgleda u svojim godinama. No iza svega toga stoji mnogo odricanja i svakodnevnog vježbanja, a ako se nađe tu i tamo koja sitna nepravilnost, nema fotošopa koji to ne može riješiti. No unatoč tome Jenniferin strogi režim izaziva divljenje, i to sasvim opravdano.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Sarah Paulson Holland Taylor (Foto: Getty) Sarah Paulson Holland Taylor (Foto: Profimedia) Sarah Paulson Holland Taylor (Foto: Getty) Sarah Paulson Holland Taylor (Foto: Profimedia) +4 Sarah Paulson, Holland Taylor (Foto: Getty Images) Celebrity Njezina veza s 32 godine starijom partnericom i kolegicom sve je šokirala, ali zlobni komentari nju ne brinu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene