za nju prikladna oprema

Seksi vožnja latino dive: Sjela na bicikl u badiću i vrućim hlačicama, a njen dragi ju pratio

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez provozala se luksuznim ljetovalištem, u kojem je uživa posljednjih tjedana, sa zaručnikom Alexom Rodriguezom

Pjevačica Jennifer Lopez (50) već neko vrijeme uživa u luksuznom ljetovaištu Hamptons sa zaručnikom Alexom Rodriguezom (44) i djecom. 

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 22 Trebalo je ovo zapamtiti Pogledajte pobjedničku transformaciju naše pjevačice u latino divu, sve je očarala ovime: "Stalno smo gledali u tebe!"

Par, koji je odgodio vjenčanje zbog pandemije koronavirusa, viđen je kako vozi na biciklima. Izgledali su jako zaljubljeno, a Jennifer je pokazala neobičan stajling za vožnju. 

Pjevačica je bila u jednodijelnom kupaćem kostimu brenda Guess čije je zaštitno lice i ranije je u takvom badiću, samo bijele boje pozirala na Instagramu. Uskladila ga je s traper, vrućim hlačicama, a na nogama je imala tenisice. 

Alex je bio u donjem dijelu trenirke i majici s dugim rukavima te tenisicama dok je na glavi za razliku od Jennifer nosio zaštitnu kacigu. Oboje su nosili maske na licu i sunčane naočale, a u vožnji su im se pridružili i prijatelji. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

How could I not challenge @arod to the #WorldOfDanceAgain Challenge 😂😂😂. Machos got moves!!!! 💋💯👏🏽 You wont want to miss tonight’s episode of @nbcworldofdance because he may just steal the show. ♥️ #worldofdance

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Lopez i njen zaručnik, umirovljeni bejzbolaš su posljednjih nekoliko tjedana u Hamptonsu u unajmljenoj vili, a s njima su povremeno i njihova djeca iz prijašnjih veza. Paru se toliko sviđa luksuzno ljetovalište da razgledavaju kuće i planiraju kupiti vlastitu vikendicu. 

Usto, kako pišu američki mediji, Jennifer i Alex su nedavno kupili i kuću u Los Angelesu za 1.2 milijuna dolara. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene