Zla strana društvenih mreža

Kći Jennifer Lopez na udaru kritika jer njeguje potpuno drugačiji imidž od svoje majke, suočava se s groznim komentarima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez snimljena u izlasku na ručak u jedan od restorana na Bel Airu s kćeri Emmom, koja izaziva sve veći interes javnosti.

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez snimljena je na ulicama Los Angelesa sa svojom kćeri Emmom, s kojom se otputila na ručak, što nikako nije promaklo dežurnim paparazzima.

Pogledaj i ovo showbuzz U najslađem društvu Paparazzi vjerno prate svaki izlazak gdje ova 13-godišnja slatkica uspijeva zasjeniti svoju slavnu majku

Osim 52-godišnje Jennifer u elegantnom izdanju, njihovu je pažnju privukla 13-godišnja Emme, i to zahvaljujući svojem osebujnom stilu i frizuri, koji su već postali njezin zaštitni znak.

Pjevačica je nosila bijelu suknju s prorezom i crnu usku majicu te čizme s vrtoglavo visokim potpeticama, dok je Emme na sebi imala široke treger-hlače i topli pulover s uzorkom.

Gdje god da se slavna majka i kći zajedno pojave, izazovu veliki interes, a mnogima je zanimljivo što ova tinejdžerica ima potpuno drugačiji stil od majke i tjera po svom, zbog čega je, nažalost, izložena raznim zlim komentarima na društvenim mrežama, gdje joj dežurni dušebrižnici zamjeraju što se ne ugleda na mamu. 

No, s obzirom na slavne roditelje i medijsku pažnju koju dobivaju već godinama, obitelj je to koja se na ovakve stvari zasigurno ni ne obazire. 

Jennifer je kćer Emmu, kao i njezina brata blizanca Maximiliana, dobila s bivšim suprugom i pjevačem Marcom Anthonyjem, od kojeg se razvela 2014. godine, ali su ostali u dobrim odnosima i zajedno odgajaju djecu.

Pjevač je to i sam potvrdio u jednom od nedavnih intervjua, u kojem je priznao kako se divi njezinoj sposobnosti da vidi i razumije stvari prije nego što se dogode.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson (Foto: AFP) Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson (Foto: AFP) Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson (Foto: AFP) Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson (Foto: AFP) +1 Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson (Foto: AFP) Celebrity Mišićavi glumac je 24 godine stariju suprugu upoznao kad mu je bilo 18, skupa su dobili dvoje djece i još su zaljubljeni kao prvog dana

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene