Vjenčanje na pomolu?

Evo zašto svi misle da je Ben Affleck opet zaprosio Jennifer Lopez, odala se sama jednim detaljem?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Paparazzi su snimili Jennifer Lopez tijekom kupnje u Los Angelesu, a kada ih je uočila potrudila se sakriti poveći prsten koji je blistao na njenoj ruci.

Slavna latino diva Jennifer Lopez svojim je posljednjim pojavljivanjem u javnosti otvorila brojna pitanja i zbunila obožavatelje i to sve zbog jednog detalja koji su primijetili na njoj, a kojeg je sama pokušala sakriti.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez - 1 Koštala je 70 milijuna dolara! J.Lo pokazala je dio svoje raskošne kuhinje u vili gdje živi s Affleckom, jedan ukras fanovi su odmah zamijetili!

52-godišnja Jennifer snimljena je u jednoj trgovini namještaja u Los Angelesu, društvo joj je pravila 14-godišnja kćer Emme, a ono što nikomu nije promaklo je blještavi dijamanti prsten koji je nosila na ruci i zbog kojeg se sada svi pitaju je li ju njezin dragi Ben Affleck ponovno zaprosio.

Da bi to stvarno mogla biti istina svjedoči i Jenniferino ponašanje kada je uočila paparazze, pa je prilikom izlaska iz trgovine sakrila dijamant koji joj krasi ruku kako ju ne bi snimili s njime, no čini se da je malo zakasnila.

Jennifer i 49-godišnji Ben prije mjesec dana su dospjeli na naslovnice kada je procurila vijest da se zajedno useljavaju u 50 milijuna dolara vilu sa 10 spavaćih soba i 17 kupaonica, smještenoj u luksuznoj četvrti Bel Air u Los Angelesu

Jennifer osim kćeri Emme ima i sina Maximiliana, dok je Ben otac 16-godišnje kćeri Violet, 13-godišnje Seraphine, 10-godišnjeg sina Samuela koje je dobio s bivšom suprugom Jennifer Garner.

Par je svoju vezu na Instagramu objavio u srpnju dok su bili na putovanju Europom povodom njezina 52. rođendana, a prvi su put počeli izlaziti još davne 2002. godine nakon što su se upoznali na snimanju filma "Gigli". Ubrzo su se zaručili i trebali su se vjenčati godinu dana kasnije, ali to su odgodili i na kraju prekinuli u siječnju 2004. godine. Obnovljena veza para bila je šok za obožavatelje, jer se sve ponovno zahuktalo nakon gotovo 17 godina od propalih zaruka.

Jennifer je prije toga potvrdila da je prekinula vezu s Alexom Rodriguezom nakon što su u vezi proveli četiri godina, a zaručeni su bili dvije godine.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Dimšić Mia Dimšić - 2 Mia Dimšić - 8 Mia Dimšić - 7 +2 Mia Dimšić Celebrity Mia Dimšić u potpuno prozirnoj majici pokazala puno više nego inače, a to nije jedino čime je fanove oborila s nogu!

  1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Vrbos - 1 +0 Martina Vrbos - 2 Nekad i sad Nevjerojatnoj transformaciji naše pjevačice nitko se ne može načuditi, u haljini s prorezom i 50 kila manje sve je očarala!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene