Što to spremaju?

Prve fotografije same Jennifer Lopez nakon što je uhvaćena s bivšim, procurili su i detalji njezina plana s Affleckom?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez snimljena je u sportskom izdanju u kojem je pokazala svoje isklesane trbušnjake, a trenutačno se šuška o njezinu planu koji je osmislila s Benom Affleckom.

Jennifer Lopez (51) vratila se svojoj omiljenoj aktivnosti i pojavila se sama u javnosti nekoliko dana nakon što je uhvaćena u društvu svog bivšeg zaručnika Bena Afflecka (48). 

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez i Ben Affleck - 10 puse su padale! Inače mrgudni Affleck napokon je pokazao i nježniju stranu, svoju Jennifer bez suzdržavanja je ljubio pred svima!

Pjevačica je snimljena u sportskom izdanju u Miamiju dok je išla u teretanu, u kojoj provodi puno vremena kako bi bila u savršenoj formi. Jennifer je pokazala svoje pločice odjenuvši tajice i bijelu majicu koju je svezala tako da joj je pokazivala trbuh. 

Kada je izlazila iz teretane, Jennifer je imala široki donji dio trenirke spušten nisko na bokovima, zbog čega su se još više isticali njezini istrenirani trbušni mišići. Kosu je svezala u punđu, nosila je sunčane naočale i zaštitnu masku, a bila je okružena svojim osiguranjem dok je ulazila u automobil. 

Inače, glasine da je Lopez opet u vezi s bivšim dečkom Affleckom i njihovo zajedničko pojavljivanje u javnosti mnoge su iznenadile i šokirale. No ima i onih koji nisu povjerovali da su pjevačica i glumac, kojima je redatelj i komičar Kevin Smith nadjenuo nadimak Bennifer, zajedno. 

Australska radijska voditeljica Em Rusciano tvrdi da je njihova romansa samo predstava za javnost i da joj je to otkrio netko blizak Jennifer i Benu. 42-godišnjakinja je priznala da je opsjednuta tim parom, a istaknula je u svom podcastu "Emsolation" da ju je kontaktirao netko od slušatelja u vezi s odmorom u Montani na kojem su bili Affleck i Lopez. 

"Imam blisku obiteljsku poveznicu s nekim iz Jenniferine okoline. Dosta se smijemo zbog ove priče i šokirani smo jer su ljudi nasjeli na ovaj mamac. To je totalno s*anje", ispričala je Em što joj je rekao izvor. 

Tvrdi da holivudska mašinerija pokušava promijeniti sliku pjevačice da izgleda kao da je još seksi i poželjna nakon što su procurile informacije da ju je bivši zaručnik Alex Rodriguez varao. Glasine su opovrgnuli i Jennifer i Alex. 

"Benova slika u javnosti je poljuljana, a i J. Lo se osjeća odbijeno. Sad je izbila ta priča da se čini da je ona još seksi te da on može osvojiti ženu. To nije istina", istaknuo je izvor. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić +0 Albina Grčić - 2 Celebrity Zbog ovih fotki Albini se u komentaru javila čak i Doris Dragović, a procurile su i neke nezgode s proba za polufinale!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 2 Petar Grašo Petar Grašo - 6 +0 Petar Grašo - 1 Celebrity Slovenski mediji pišu da je Petar Grašo u vezi s atraktivnom vinarkom, glasine je komentirao pjevač, a na priče se osvrnula i ona!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene