Mora joj se to priznati

Bila ona fotošopirana ili ne izgleda baš kao na Instagramu, ovim je fotkama uspjela nadmašiti sva prijašnja izdanja s plaže!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Najnovije fotografije Jennifer Lopez koje su snimili paparazzi izazvale su divljenje njezinih obožavatelja, a oni koji ju kritiziraju zbog fotošopa više nemaju razloga prigovarati joj.

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez gdje god se pojavi, bude atrakcija, a u većini slučajeva pažnju privlači njezino tijelo, pogotovo u izdanjima s bikinijima. Tako je bilo s i najnovijim paparazzo fotografijama koje su procurile u javnost.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez - 1 Koštala je 70 milijuna dolara! J.Lo pokazala je dio svoje raskošne kuhinje u vili gdje živi s Affleckom, jedan ukras fanovi su odmah zamijetili!

Riječ je fotografijama koje nisu uređene fotošopom, kao one koje 51-godišnja Jennifer objavljuje sama na društvenim mrežama, nego o onima koje pokazuju njezinu stvarnu sliku. 

Jennifer su tako uspjeli uhvatiti na jednoj od plaža otočja Turks i Caicos, gdje je nedavno bila na odmoru, i to u bijelom bikiniju s tangicama. Na njima se vide lijepo definirani trbušni mišići koji su rezultat konstantnog vježbanja u teretani i zdrave prehrane, kao i bujna pozadina koja je Jenniferin zaštitni znak i koju je osigurala na iznos od 27 milijuna dolara.

Jennifer je u takvom izdanju nekoliko sati uživala na suncu u društvu prijateljice. Nakon toga je pokupila svoje stvari oko ležaljke na kojoj se izležavala, a pritom je imala malih problema s namještanjem tangica.

Nakon što je novu godinu započela na egzotičnom otočju, Jennifer se vratila u SAD sa svojim zaručnikom Alexom Rodriguezom kako bi se na vrijeme pripremala za nastup na inauguraciji novog američkog predsjednika Joea Bidena. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene