Svi su ludi za J.Lo!

Što se događa? Dok je Affleck izvan grada, ona se druži s drugim bivšim, a izgleda da joj se upucava i treći

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez snimljena je na ručku u Miamiju s bivšim suprugom Marcom Anthonyjem nakon što je Ben Affleck otputovao izvan grada, a javio joj se i Puff Daddy.

Pjevačica Jennifer Lopez šokirala je javnost kada se doznalo da se, nakon prekida zaruka s Alexom Rodriguezom, ponovno viđa s Benom Affleckom s kojim je također bila zaručena prije 17 godina.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez i Ben Affleck - 10 puse su padale! Inače mrgudni Affleck napokon je pokazao i nježniju stranu, svoju Jennifer bez suzdržavanja je ljubio pred svima!

Zadnjih nekoliko tjedana nisu se odvajali jedno od drugog, a paparazzi su ih ulovili i kako zajedno uživaju u luksuznoj vili u Miamiju, koju su neki već prozvali njihovim ljubavnim gnijezdom. Viđeni su i u teretani gdje su navodno izmjenjivali poljupce, no čim je Ben otišao iz grada, J.Lo je ulovljena s još jednim bivšim.

Pjevačicu je obožavateljica snimila u Miamiju na ručku s Marcom Anthonijem, s kojim je bila u braku od 2004. do 2014. godine i zajedno imaju 13-godišnje blizance Emmu i Maxa. Fotku je objavila u Storyjima na Instagramu, a možete je pogledati u našoj galeriji.

Bivši supružnici uživali su u opuštenom razgovoru te su još jednom potvrdili da su nakon razvoda ostali u sjajnim odnosima, što su oboje često isticali u intervjuima.

No zanimljivo je i da se svoje veze s Jennifer sada odlučio prisjetiti još jedan njezin bivši koji je na Instagramu podijelio njihovu zajedničku fotografiju iz vremena kada su bili par.

Radi se o reperu Seanu Combsu, poznatom i kao Puf Daddy ili P Diddi, koji je s pjevačicom bio u vezi od 1999. do 2001. godine.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli LOVE (@diddy)

Mogi su njegov potez protumačili kao provokaciju Benu Afflecku te su glumca označavali u komentarima ispod fotke, dok su neki pisali i kako su Diddi i Jennifer bili puno bolji par i da se trebala vratiti njemu. Nitko od glavnih aktera se nije oglasio na komentare.

Čini se da su svi poludjeli za J.lo otkako je prekinula zaruke s Rodriguezom, no Affleck je ipak najbrže djelovao.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Lozar šesta emisija TLZP - 2 Saša Lozar šesta emisija TLZP - 5 Saša Lozar šesta emisija TLZP - 4 Saša Lozar šesta emisija TLZP - 1 +23 Saša Lozar šesta emisija TLZP - 3 Celebrity Treba li se Lepa Brena zabrinuti zbog ovih prizora? Vitko tijelo i duge noge koje bi baš svakog zavarale!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju indira Levak peta emisija TLZP - 4 indira Levak peta emisija TLZP - 1 indira Levak druga emisija TLZP - 1 indira Levak prva emisija TLZP +7 Indira Levak i Damir Kedžo prva emisija TLZP Celebrity Kakve moćne čizme Indira ima! Ultra-kratka haljina pala je u potpuno u drugi plan pored ovog modnog detalja!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene