Vrijedan 1,2 milijuna dolara

O dijamantu koji je dobila od bivšeg svi su pričali, a ona ga i dan danas ne može zaboraviti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez se u intervjuu prisjetila zaruka s glumcem Benom Affleckom i dragocjenog prstena kojim ju je zaručio.

Jennifer Lopez bila je glavna tema cijelog Hollywooda ali i naslovnica svjetskih medija nakon što je 2002. godine, a kako i ne bi jer joj glumac i njezin tadašnji dečko Ben Affleck, na ruku stavio zaručnički prsten s ogromnim ružičastim prrstenom.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez - 1 Koštala je 70 milijuna dolara! J.Lo pokazala je dio svoje raskošne kuhinje u vili gdje živi s Affleckom, jedan ukras fanovi su odmah zamijetili!

Do tada gotovo nitko nije vidio takav prsten koji se isticao sa svojih 6 karata i blistao u tisuću ružičastih nijansi, za koji je Ben izdvojio ni više ni manje već 1,2 milijuna dolara.

Ipak, ni to nije pomoglo da se njihova veza spasi i budu sretni do kraja života, a danas 50-godišnja pjevačica je nakon Bena bila s pjevačem Marcom Anthonyjem s kojim ima blizance, a sada je zaručena za umirovljenog igrača bejzbola Alexa Rodrigueza, ali čini se kako se ružičastog skupog kamena i danas često sjeti.

Tako je tijekom intervjua sa Zaneom Loweom izjavila kako je obožavala taj neobičan prsten ali i činjenicu da ga je baš ona dobila. Tema prstena pojavila se kada ju je Zane upitao što radi u karanteni i kako krati vrijeme, a onu mu odgovorila da s djecom gleda film s Barbrom Streisand koju je upoznala dok je bila zaručena za Bena.

"Upoznala sam Barbru na zabavi nakon dodjele Oscara, kada sam bila zaručena za Bena, a ona je stvarno puno znala o dijamantima. Dao mi je taj ružičasti dijamant, koji mi je donio i puno pritiska. Nemojte me krivo shvatiti, bila sam sretna što sam ga dobila. Uglavnom, ona ga je htjela pogledati dobro i pitala me kako se nosim sa slavom i činjenicom da sam poznata", otkrila je Jennifer.

Ona i Ben nikada se nisu vjenčali jer su zaruke raskinuli 2004. godine, a već godinu dana kasnije on se vjenčao s glumicom Jennifer Garner s kojom je dobio troje djece i razveo se 2018. godine.

A da Jennifer stvarno ima sreće s dijamantima uvjerili smo se 2019. godine kada je također dobila lijep zaručnički dijamantni prsten od sadašnjeg zaručnika Alexa od 15 karata čija cijena premašuje milijun dolara.

Par je uskoro planirao i vjenčanje ali zbog koronavirusa sve će morati pričekati.

"To je malo utjecalo na pripreme ali vidjet ćemo što će se dogoditi. Stvarno ne znam što će biti oko datuma, u istoj smo situaciji kao cijeli svijet. Čekat ćemo i vidjeti kako će se sve odigrati", otkrila je Jennifer u razgovoru s voditeljicom Ellen DeGeneres.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene