Uživa u životu!

Njezine golišave fotke koje su obišle svijet neke su razočarale, ali ona se ne brine - poslije bujne pozadine, pokazala je nešto drugo!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez viđena je kako uživa na ručku s prijateljima na Floridi nakon vježbanja u teretani.

Jennifer Lopez izazivala je divljenje svojim izgledom i formom u 52. godini, no nekima je zasmetalo što su nedavne fotografije paparazza dokazale da sređuje objave na Instagramu. 

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez - 1 Koštala je 70 milijuna dolara! J.Lo pokazala je dio svoje raskošne kuhinje u vili gdje živi s Affleckom, jedan ukras fanovi su odmah zamijetili!

Glumica i pjevačica se ne zamara slikama s njenog odmora na otočju Turks i Caicos koje su obišle svijet, a koje pokazuju da se i ona bori s malim ženskim neprijateljem celulitom. Jennifer je viđena kako nakon vježbanja u teretani uživa na Floridi na ručku s prijateljima. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Lopez je obukla trenirku, a majica je otkrivala njen trbuh koji također nije savršeno oblikovan kao na njezinim fotografijama na Instagramu. Sportsko izdanje je uskladila s maskom na licu i ruci je imala svoju bocu za van optočenu Swarovski kristalima čija se vrijednost procjenjuje na 585 dolara. 

Jennifer je uočila paparazze dok je jela, no nije se zamarala i imala je smiješak na licu dok je uživala s društvom. Pjevačica je u utorak najavila na Instagramu da ima iznenađenje za obožavatelje koje će uskoro otkriti. 

Inače, nije joj pala popularnost nakon korištenja fotošopa i brojni obožavatelji joj i dalje dijele komplimente nakon što je objavila uređenu fotografiju na kojoj nema ni trunčice celulita. Na Instagramu ju prati 138 milijuna ljudi, a mora se priznati da je s obzirom na godine, prekrasna i ovako i onako. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene