Kao da nije ona...

Ljepotica koju inače viđamo u uskim i oskudnim izdanjima, iznenadila ovim modnim odabirom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez obara s nogu i u najjednostavnijem izdanju, a fanovi je često hvale na račun izgleda. Ovoga puta prošetala je u običnoj trenirci.

Latino diva Jennifer Lopez (51) svakim pojavljivanjem u javnost plijeni pažnju, a za njom se svi okreću u kakvom god izdanju da prošetala. Fotografi su je ovoga puta uhvatili u ležernom izdanju i bez šminke dok je izlazila iz zubarske ordinacije.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez - 1 Koštala je 70 milijuna dolara! J.Lo pokazala je dio svoje raskošne kuhinje u vili gdje živi s Affleckom, jedan ukras fanovi su odmah zamijetili!

Slavna pjevačica i glumica sakrila se iza zaštitne maske za lice i velikih naočala, a na sebi je imala jednostavnu, udobnu bijelu trenirku. Iako se nije obazirala na fotografiranje te je bila u izdanju u kakvom je nismo navikli vidjeti, Jennifer je oduševila slučajne prolaznike svojom pojavom jednako kao i na crvenom tepihu.

Njezini obožavatelji često hvale njezin izgled, koji ova diva može pripisati dobrim genima, ali i zdravoj prehrani. Jennifer je poznata po svom zdravom stilu života, a često priča i kako je zdrava prehrana ključ njezina sjajnog izgleda.

Lopez je inače zaručena za bivšeg igrača bejzbola Alexa Rodrigueza (44), a par je zajedno od 2017. godine. Prošle su godine objavili zaruke, no pred oltar nisu još stali jer im je pandemija koronavirusa pomrsila planove te su sve stavili na čekanje.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Lacković - 4 Nikolina Lacković - 5 Nikolina Lacković - 3 Nikolina Lacković - 2 +3 Nikolina Lacković - 1 inMagazin Samozatajna supruga Blaženka Lackovića pokrenula je uspješan posao, ljudi čekaju u redu da dođu na njezino radno mjesto

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene