Sposobna žena

Ovako to izgleda kada ona uzme stvar u svoje ruke, ne viđamo je inače u situacijama sličnima ovoj, ali čini se da ima ozbiljne namjere

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez marljivo radi na potrazi savršenog doma za sebe i Bena Afflecka i pri tome pokazuje svoje savršeno isklesane mišiće.

Ljubavna veza pjevačice Jennifer Lopez i glumca Bena Afflecka postaje iz dana u dan sve ozbiljnija, a tome svjedoče i fotografije paparazza koji budno prate svaki njihov korak otkako su ponovno zajedno.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez i Ben Affleck - 10 puse su padale! Inače mrgudni Affleck napokon je pokazao i nježniju stranu, svoju Jennifer bez suzdržavanja je ljubio pred svima!

Par je trenutačno okupiran odabirom novog zajedničkog doma, nakon što se 51-godišnja Jennifer doselila u Kaliforniju kako bi bila bliže svom dragom. Fotografi su je ovih dana uhvatili na jednom gradilištu na Bel Airu koje je obilazila u sportskom grudnjaku i tajicama, u čemu su njezini trbušnjaci i top-forma došli do izražaja.

Jennifer je u jednom trenutku razgovarala s arhitektom zaduženim za projekt, a u drugom se trenutku već penjala po ljestvama na sam krov kuće. Ben ovaj put nije bio s njom, ali zajedno su viđeni prije nekoliko dana dok su zajedno obilazili imanje na Billionaires Rowu vrijedno 65 milijuna dolara.

"Ben i Jen provode zajedno gotovo svaku večer kada ne rade. Planiraju vrlo brzo početi zajedno živjeti. Potpuno su predani tome i poduzimaju sve da provedu ostatak života zajedno. Smatraju da su blagoslovljeni što su pronašli pravu ljubav, koju većina ljudi može samo sanjati", izjavio je njima blizak izvor za US Weekly.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) +0 Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Celebrity Franka objavila neviđene fotografije vjenčanja sa Ćorlukom, jedna je posebno dirljiva: "Najljepša uspomena sad kad je više nema"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene