Možemo samo reći wow!

Često je kritiziraju zbog fotošopa, ali njezine najnovije paparazzo fotke ušutkale su i one najoštrije kritičare

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez snimljena je u opuštenom izdanju, a mnogima je za oko zapeo njezin isklesani trbuh na kojem se nazire pločica do pločice.

Malo tko bi rekao da će pjevačica i glumica Jennifer Lopez za koji dan proslaviti 52. rođendan, barem ako je suditi po njezinim najnovijim fotografima, i to onima koje su snimili paparazzi.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez - 1 Koštala je 70 milijuna dolara! J.Lo pokazala je dio svoje raskošne kuhinje u vili gdje živi s Affleckom, jedan ukras fanovi su odmah zamijetili!

Naime, Jennifer je snimljena u ležernom izdanju u kalifornijskoj Santa Monici dok je parkirala automobil kod Lionsgate Entertainmenta. Naime, na sebi je nosila trenirku s rezanim gornjim dijelom i tako pokazala isklesani trbuh i vrhunsku top-formu.

Inače, latino diva nekoliko se puta našla na udaru kritika zbog očite razlike na fotografijama koje sama objavljuje na Instagramu i onih iz stvarnog života, no sada se svi slažu u tome da je njezino tijelo stvarno vrijedno divljenja i može biti uzor mnogim ženama.  

Pjevačica posljednje vrijeme najviše provodi s Benom Affleckom, s kojim se pomirila nakon što je raskinula zaruke s Alexom Rodriguezom, pa ih paparazzi prate na svakom koraku. Jennifer se inače nedavno preselila u Kaliforniju kako bi mogla biti bliže njemu, a i zbog poslovnih obveza.

Nedavno je zapalila društvene mreže fotografijama u bikiniju koje je objavila kao najavu spota za pjesmu "Cambia El Paso", koju je snimila s reggaeton glazbenikom Rauwom Alejandrom. 

Obožavatelji nisu štedjeli na komplimentima, a mnogi su primijetili i da posebno blista otkako se vratila svojoj staroj ljubavi. 

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Elsa Pataky i Chris Hemsworth (Foto: AFP) Chris Hemsworth, Elsa Pataky (Foto: Getty Images) Chris Hemsworth i Elsa Pataky (Foto: Instagram) Chris Hemsworth i Elsa Pataky (Foto: Instagram) +8 Chris Hemsworth i Elsa Pataky (Foto: Instagram) Zanimljivosti Bivše je varala bez pardona i priređivala im neugodna iznenađenja, a obuzdati ju je uspio tek seksi snagator

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene