Paparazzo bez fotošopa!

Seksi kupaći kostim s tangama otkrio je svu raskoš njezinih oblina, ali i jednu sitnicu koju na Instagramu skriva!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez golišave fotografije rado sama dijeli na društvenim mrežama, a ovaj put su je u kupaćem kostimu uhvatili i fotografi.

Glazbena diva Jennifer Lopez (51) godinu je započela odmorom na otočju Turks i Caicos odakle je svoje pratitelje na Instagramu prvo sama počastila pogledom na svoje slavne obline.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez prošlost se ponavlja Jennifer Lopez nakon zabrinjavajućeg poteza objavila veliku novost i ostavila obožavatelje u čudu!

Objavila je fotografiju na kojoj pozira u oskudnom bikiniju okrenuta od kamere, a u prvom planu je njezina stražnjica koju je svojevremeno osigurala na 27 milijuna dolara.

Svojim izgledom u šestom desetljeću zadivila je milijune pratitelja koji su je obasuli komplimentima i lajkovima, no sada su procurile fotografije pjevačice s odmora koje pokazuju samo malo drugačiju stvarnost.

Jennifer su paparazzi ulovili tijekom aktivnosti na plaži u seksi jednodijelnom kupaćem kostimu s tangama i visokim prorezima na bokovima, a na fotkama se ipak vidi celulit kojeg na Instagramu skriva. 

No iako se njezin izgled dosta razlikuje na fotografijama koje su snimili paparazzi i onima koje objavljuje sama, ne može joj se poreći i da uživo izgleda spektakularno za svoje godine. Osim tijela, zadivljuje i njezino lice koje i bez trunke šminke nikako ne odaje da joj je 51 godina.

Pjevačica je uhvaćena i kako snima selfieje i baš nas zanima koliko će se te fotografije razlikovati od stvarnih nakon što ih sredi za svoj Instagram.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene