Otkrila previše

Pogrešan odabir tajica 51-godišnje ljepotice, kroz prozirni materijal naziralo se više nego što je trebalo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez ništa ne prepuštaju slučaju te su tako već dan nakon Božića otišli u teretanu, a fotografi su ih snimili u ležernom izdanju.

Latino diva Jennifer Lopez i njezin zaručnik Alex Rodriguez ni u blagdansko vrijeme ne odmaraju od vježbanja, a samo dan poslije Božića fotografi su ih uhvatili na putu prema teretani u Miamiju.

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 22 Trebalo je ovo zapamtiti Pogledajte pobjedničku transformaciju naše pjevačice u latino divu, sve je očarala ovime: "Stalno smo gledali u tebe!"

Slavni par odmah je potrošio sve kalorije nakupljene tijekom obilnih obroka za praznike, no obožavateljima je nešto drugo zapelo za oko kod lijepe pjevačice. Jennifer je naime u teretanu otišla u uskim crnim tajicama, a nije uspjela sakriti da su potpuno prozirne.

Ipak, svi se slažu da Jennifer izgleda bolje nego ikada i u 52. godini, a njezinu izgledu dive se mnogi diljem svijeta. Nije tajna da Lopez redovito vježba te da zdravu životu može zahvaliti svoju liniju iz snova.

Inače, Jennifer Lopez u novogodišnjoj noći nastupila je na Times Squareu u New Yorku, a u emotivnom govoru istaknula je kako je 2020. godina sve naučila da budemo zahvalni na svemu što imamo te da cijenimo svaki trenutak. U jednom se trenutku i rasplakala, no koncert je održala do kraja u stilu.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mate Bulić Celebrity Mate Bulić već je mjesec dana u bolnici, o zdravstvenom stanju pjevača sada se oglasio njegov tim

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene