I ona ima 51 godinu?

Kritizirali su ju da se previše fotošopira, a sad ju zbog bikinija u kojem je jedva obuzdala obline dižu u nebesa!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez na Instagramu je objavila novu fotografiju zbog koje se njezini obožavatelji pitaju kako je moguće da ima 51 godinu, a izgleda tako mlado.

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez nedavno se našla na udaru kritika javnosti i dijela obožavatelja koji su zaključili da fotografije koje objavljuje na društvenim mrežama ne pokazuju kako zaista izgleda u stvarnosti i da su previše fotošopirane, no najnovijom objavom ponovno je sve uspjela oboriti s nogu.

Pogledaj i ovo Alex Rodriguez i Kathryne Padgett Od jedne do druge Na glasu je kao ženskaroš, a nove fotke neće mu pomoći da se riješi tog neslavnog nadimka koji se veže uz njegovo ime

51-godišnja Jennifer uživa ovih dana na odmoru u Dominikanskoj Republici, kamo se zaputila sa svojim zaručnikom Alexom Rodriguezom, odakle je svoje pratitelje na Instagramu počastila s nekoliko vrućih fotografija.

Najzanimljivija je svakako ona na kojoj pozira dok kleči ispred ogledala u bijelom badiću, a na kojoj se u prvom planu našla njezina bujna pozadina koja joj je inače zaštitni znak, ali i bujni dekolte koji djeluje kao da ga je jedva obuzdala.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Jennifer na fotografiji pozira i s minimalno šminke na licu, a u opisu fotografije navela je kako je nedjelja dan za brigu o sebi.

"Kako ti uspijeva tako dobro izgledati?", "Stani malo, kako je ovo moguće?", "Otkrila si izvor mladolikosti, podijeli ga s nama", "To se zove tijelo", "Najljepša si na svijetu", "Ti stvarno imaš 51 godinu?", "Kakva božica", "Želim izgledati kao ti", samo je dio brojnih komplimenata koje je dobila u komentarima.

Uz to je otkrila i kako se s Alexom zabavljala na golf-terenu gdje su razmjenjivali nježnosti i poljupce te da su obilježili Dan nezavisnosti Dominikanske Republike.

Pjevačica u posljednje vrijeme često naglašava važnost vođenja brige o vlastitu tijelu i zdravlju i pritom promovira svoju kozmetički brend.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Tina Kunakey i Vincent Cassel (Foto: AFP) Celebrity Pokušala daskati pa priredila pravi show, pogled s nje nije mogao skinuti ni njezin 31 godinu stariji, poznati suprug!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene