naporno vježba

Fotkala se bez šminke i pokazala besprijekorno tijelo, nitko ne bi rekao da joj je 50 godina

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačicu Jennifer Lopez ni karantena nije spriječila da redovito vježba, a objavila je fotografije iz kućne teretane na kojima izgleda besprijekorno.

Slavna pjevačica i s 50 je godina uspjela održati nevjerojatnu formu zahvaljujući napornim vježbama, a od njih ne odustaje ni u samoizolaciji. Jennifer Lopez pohvalila se na Instgaramu vježbanjem u kućnoj teretani, a na fotografijama je pokazala svoju zavidnu figuru u sportskoj odjeći.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

If it doesn’t challenge you, it doesn’t change you… #CamoFriday @niyamasol 🤍

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez - 1 Koštala je 70 milijuna dolara! J.Lo pokazala je dio svoje raskošne kuhinje u vili gdje živi s Affleckom, jedan ukras fanovi su odmah zamijetili!

I bez šminke Lopez izgleda besprijekorno, a brojni obožavatelji su joj komentirali da je prelijepa u bilo kakvom izdanju. Neki su čak otišli toliko daleko te su napisali da bi htjeli vježbati s njom, ako to znači da će izgledati poput pjevačice.

50-godišnja latino diva trenutačno je u karanteni sa zaručnikom Alexom Rodriguezom i njihovom djecom u Miamiju. Par se trebao vjenčati ovoga ljeta, no zbog trenutačne situacije i pandemije koronavirusa, odgodili su svečanost do daljnjeg.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene