Instagram gori!

Jennifer Lopez sama objavila svoju potpuno golu fotografiju, na sebi ima samo jedan mini detalj!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez najavila je novu pjesmu "In The Morning" fotografijom na kojoj nosi samo zaručnički prsten.

Pjevačica Jennifer Lopez posljednjih se dana ponovno našla u centru pažnje, i to zbog svog nevjerojatnog izgleda u šestom desetljeću života.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez sve je zgodnija! Za 54. rođendan počastila je svojom fotografijom u donjem rublju, a nitko ne može vjerovati da joj je toliko godina!

Nakon što je u nedjelju navečer na dodjeli nagrada American Music Awards u Los Angelesu nastupila u prozirnom kompletu u kojem je sve ostavila bez daha, na svom Instagramu podijelila je video u kojem je potpuno gola, a sada je otkrila njegovu svrhu.

"Iznenađenje! Predstavljam vam službenu fotografiju za svoj novi singl 'In The Morning' koji će biti objavljen u petak", napisala je 51-godišnjakinja u opisu nove fotografije koju je objavila na Instagramu, a na kojoj također ne nosi ništa osim prstena

Jennifer na njoj pozira okrenuta bočno i vješto prikriva taktičke dijelove.

"Legenda", komentirala joj je pjevačica Rita Ora, a uslijedili su i mnogobrojni komplimenti obožavatelja na račun njezina savršeno isklesanog tijela. Fotografija samo 13 sati nakon objavljivanja ima više od šest milijuna lajkova.

Osim njezina izgleda, veliku pažnju privukao je i spomenuti zaručnički prsten koji je na fotki u prvom planu i kojim ju je prije gotovo dvije godine zaprosio bivši igrač bejzbola Alex Rodriguez.

Par je trebao stati pred oltar ovog ljeta, no planove im je poremetila pandemija, a novi datum vjenčanja još nisu odredili jer čekaju da se situacija smiri.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Britanska kraljevska obitelj (Foto: Getty) - 6 Meghan Markle i Archie (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Instagram) +0 Kraljevska obitelj (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Reakcija kraljevske obitelji na gubitak drugog djeteta Harryja i Meghan iznenadila je javnost

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene