Bomba od žene!

J.Lo novim golišavim fotkama zamalo srušila internet, kad vidite ove prizore, bit će vam jasno zašto je brzo skupila milijune lajkova!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez zatrpala je Instagram fotografijama na kojima nosi metalik bikini, a za to je imala i dobar povod.

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez zna da i u 52. godini u bikiniju izgleda savršeno, pa je na Instagramu zaredala čak šest svojih fotografija na kojima pozira u glamuroznom metalik modelu.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez prošlost se ponavlja Jennifer Lopez nakon zabrinjavajućeg poteza objavila veliku novost i ostavila obožavatelje u čudu!

Od njih je složila jednu veliku fotku na kojoj je u prvom planu njezina slavna stražnjica, i koja je zamalo srušila internet, a skupila je na milijune lajkova. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Lopez je fotografije objavila kao najavu spota za pjesmu "Cambia El Paso", koju je snimila s reggaeton glazbenikom Rauwom Alejandrom i čija će premijera biti u petak.

Podijelila je još nekoliko svojih fotki sa snimanja na kojima također nosi isti bikini.

Obožavatelji nisu štedjeli na komplimentima, a mnogi su primijetili i da posebno blista otkako se vratila svojoj staroj ljubavi, glumcu Benu Afflecku.

Podsjetimo, njih dvoje prvi put su bili u vezi od 2002. do 2004. godine te su bili i zaručeni. Svojevremeno su bili jedan od najslavnijih parova i stekli su zajednički nadimak "Bennifer", a vijest o njihovu raskidu šokirala je obožavatelje. No nedugo nakon što je Lopez prekinula s umirovljenim bejzbolašem Alexom Rodriguezom, doznalo se da je Benu odlučila dati novu šansu i od tada se ne odvaja od njega.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Elsa Hosk (Foto: Instagram) Elsa Hosk (Foto: AFP) Elsa Hosk (Foto: AFP) Elsa Hosk (Foto: AFP) +4 Fantasy Bra Elsa Hosk (Foto: Instagram) Celebrity Svima je bilo jasno da ne nosi grudnjak, ali u jednom se trenutku čak pokušala i pokriti zbog brojnih znatiželjnih pogleda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene