Kakva žena!

Ona ima 51 godinu, on 26, ali kad stanu jedno pored drugog, i to u ovoj pozi, nitko to ne bi rekao!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez i Maluma trenutačno rade na promociji zajedničkih singlova i filma "Marry Me", koji bi svjetlo dana trebao ugledati 2021. godine.

Jennifer Lopez podigla je prašinu u javnosti svojim singlovima  "Pa' Ti" i "Lonely" koje je snimila s Malumom, a s kojim ćemo ju gledati i filmu "Marry Me" u kojem će im se pridružiti i Owen Wilson.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez Što se dogodilo? Jennifer Lopez razbjesnila obožavatelje naglim potezom, ni za što nije dala objašnjenje: "Ovo je krajnje razočaravajuće"

51-godišnja pjevačica trenutačno radi na promociji filma i pritom izaziva nevjericu kod obožavatelja jer se nitko ne može dovoljno nadiviti njezinu tijelu i top-formi. Veliku pozornost tako su izazvale fotografije koje su ona i Maluma snimili za Billboard, a na kojima je pokazala savršene trbušne mišiće i obline. Pozirala je u blještavom topiću i suknji te haljini koja je malo toga ostavila mašti i ispod koje nije nosila donje rublje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

GOOD MORNING ☀️ EVERYBODY Billboard cover JLo x Maluma @Billboard #BillboardMagazine @MarryMeMovie #MarryMe #NuyoricanProductions #PaTiLonely #LatinPowerPlayers @Maluma 📸 @ramonarosales

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

U poziranju je jednako bio dobar i Maluma, koji slovi kao veliki miljenik žena i koji je iskoristio priliku da ponosno pokaže svoj isklesani i tetovažama ukrašeni torzo.

"Snimam filmove već 25 godina, i u cijeloj svojoj karijeri sam ih snimila samo tri ili četiri u kojima su glumile latino zvijezde", izjavila je Jennifer koja ne krije ponos što je surađivala s Malumom, ali ni svojim porijeklom, koje ističe tijekom cijele karijere.

"Svi znaju da sam Portorikanka iz Bronxa. To nije nešto što sam ikad pokušala sakriti ili pomislila da bih trebala to kriti jer sam se bojala neuspjeha", objasnila je Jennifer.

Posljednjih nekoliko mjeseci provela je uglavnom u društvu svog zaručnika Alexa Rodrigueza i 12-godišnjim blizancima Emmom i Maxom, koje je dobila s pjevačem Marcom Anthonyjem.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene