Nevolje u raju?

Zbog ovih fotki Bena i Lopez mnogi se pitaju što se događa s Affleckom, nismo ga vidjeli ovakvog otkako je ponovno s njom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez i Ben Affleck ponovno su jedan od "it" parova, no zbog njihovih novih fotki mnogi su se zaplitali jesu li se pojavili problemi u njihovoj naizgled savršenoj romansi.

Pjevačica Jennifer Lopez i glumac Ben Affleck nerazdvojni su otkako su na proljeće obnovili svoju romansu i izgledaju još zaljubljenije nego prije.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez - 1 Koštala je 70 milijuna dolara! J.Lo pokazala je dio svoje raskošne kuhinje u vili gdje živi s Affleckom, jedan ukras fanovi su odmah zamijetili!

No zbog njihovih najnovijih zajedničkih fotografija mnogi su se zapitali jesu li se Affleckovi osjećaji prema Lopez ipak promijenili.

Par je snimljen pred kinom u Los Angelesu, a Ben na fotkama izgleda kao da bježi od Jennifer dok ga ona ne ispušta iz ruku i zaljubljeno gleda.

Glumac pak gleda u pod i drži ruke u džepovima te, za razliku od njihovih fotki iz posljednjih mjeseci, ne izgleda tako zaluđeno pjevačicom.

Moguće je da je Ben samo umoran jer su s njima u kinu bila i njihova djeca koje oboje imaju iz prethodnih brakova, ali i da su se pojavili problemi u njihovoj naizgled savršenoj romansi. No istinu o tome zasad znaju samo njih dvoje.

Podsjetimo, par koji je svojevremeno stekao nadimak Bennifer upoznao se na setu filma "Gigli" 2001. godine i bili su zaručeni od 2002. do 2004. godine.

Ben se nakon prekida s Lopez vjenčao s kolegicom Jennifer Garner s kojom je dobio troje djece, no 2018. godine su se razveli.

Lopez se pak bila udala za pjevača Marca Anthonyja s kojim je dobila blizance, a unatoč tome što su se razveli 2013. godine još uvijek ih veže blisko prijateljstvo. Nakon toga je četiri i pol godine bila u vezi s Alexom Rodriguezom, za kojeg se također zaručila, a prekinuli su malo prije nego se doznalo za njezinu obnovljenu vezu s Benom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene