Nešto je čudno ili?

Affleck ne skida čudan izraz s lica, a čini se da njegovo ophođenje s fanovima ni Jennifer nije najbolje sjelo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez i Ben Affleck snimljeni su lošeg raspoloženja u Los Angelesu nakon projekcije njegova novog filma.

Jennifer Lopez i Ben Affleck snimljeni su pri odlasku s projekcije njegova novog filma "The Tender Bar" u Los Angelesu, no čini se kako glumac zbog tog događaja i nije bio previše oduševljen.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez i Ben Affleck - 10 puse su padale! Inače mrgudni Affleck napokon je pokazao i nježniju stranu, svoju Jennifer bez suzdržavanja je ljubio pred svima!

Naime, nakon projekcije paparazzi su uhvatili par na stražnjem sjedištu njihova vozila, a 49-godišnji Ben imao je poprilično čudan izraz lica dok je dijelio autograme obožavateljima kroz prozor, a ni Jennifer nije izgledala presretno.

Ben je u posljednje vrijeme već nekoliko puta uhvaćen mrzovoljna raspoloženja, iako na crvenim tepisima djeluje jako zaljubljeno i sretno, pa se mnogi pitaju što se točno događa.

Naime, 52-godišnja Jennifer i 49-godišnji Ben nisu mogli skinuti ruke jedno s drugoga i dijeliti nježne poljupce tijekom šetnje u njujorškom parku Madison Square, gdje su ih uhvatili paparazzi, ali on nije skidao zamišljeni izraz s lica, pa čak ni u trenucima kada se nasmijao. Par je zajedno stigao u New York, gdje je Jennifer nastupila na koncertu Global Citizen.

Jennifer i Ben su se ranije ovog mjeseca prvi put pojavili zajedno na crvenom tepihu nakon više od 20 godina, i to na Filmskom festivalu u Veneciji, a otkako su se pomirili, par se gotovo ne odvaja niti u jednom trenutku.

"Oboje su ludo zaljubljeni i ovaj put ne žele pustiti jedno drugo. Ozbiljno pričaju i o vjenčanju", izjavio je nedavno njima blizak izvor za US Weekly.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Pejić (FOTO: Instagram) Andreja Pejić (Foto: Instagram) +0 Andreja Pejić (Foto: Getty) Zanimljivosti Nitko ne može vjerovati da je ova ljepotica nekad bila muškarac, a evo zašto danas svi pričaju o njoj!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +0 Maja Šuput - 1 Celebrity Maja Šuput objavila fotografiju pokojnog oca, a njezini fanovi uočili su detalj koji ih je začudio: "Zašto si to krila od nas?"

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene