Ipak nije tako draga

NA PRVU IDEALNA Tajna koju je pokušala sakriti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Za Jennifer Garner često se kaže kako je jedna od rijetkih osoba u Hollywoodu koja je u potpunosti neiskvarena, no čini se da to ipak nije slučaj.

Iako se predstavlja kao simpatična i draga žena čini se kako Jennifer Garner ipak nije takva. Pojavili su se izvori koji tvrde da je glumica čista suprotnost onome kako se predstavlja te da svaki svoj potez detaljno isplanira unaprijed.

Pogledaj i ovo Matt Damon i Ben Affleck - 12 ''Kao bračni par su'' Njihovo prijateljstvo traje dulje od 30 godina, a mnoge i dalje čudi činjenica da su dijelili i bankovni račun!

Kada se 2003. razvela od prvog muža Scotta Foleyja rekla je da se nisu razveli jer postoji netko drugi nego zato jer su se udaljili, a u isto vrijeme je snimljena u jednom restoranu s Benom Affleckom. Dva mjeseca nakon što se rastala od Foleyja počela je hodati s Michaelom Vartanom s kojim je glumila u seriji 'Alias'. S Vartanom je prekinula 2004. godine te se odmah upustila u vezu s Benom Affleckom.

Svi znaju da su Matt Damon i Ben Affleck najbolji prijatelji, a Damon navodno nikada nije volio Jennifer Garner. Priča se kako Damon misli da je brak Garner i Afflecka bio u problemima davno prije nego se pojavila dadilja s kojom je Ben prevario glumicu. Damon smatra da je u braku glumačkog para bilo previše ljutnje i da će Affleck biti sretniji s nekom drugom ženom.

Pojavile su se tvrdnje da glumica nije podnosila nikoga s kime se Affleck družio te da je htjela da provodi vrijeme samo s njom. Kad god je glumac izlazio sa svojim prijateljima ona bi se naljutila na njega jer se osjećala ostavljeno i usamljeno te je na kraju počela kontrolirati sve. Kada je saznala za prevaru s dadiljom napala je glumca i pitala ga zašto bi uopće trebala biti iznenađena jer je spavao s dadiljom kad svi njegovi prijatelji rade istu stvar.

Prema napisima nekih medija čini se da Garner nema prijateljica i da je mnoge poznate kolegice ne vole. Na listi glumica koje je ne vole našle su se Reese Witherspoon, Gwyneth Paltrow, Cameron Diaz i Chelsea Handler. Izvori tvrde da je Diaz ne podnosi, te da je 2014. čak odbila ulogu u filmu 'Muškarci, žene i djeca' samo da bi izbjegla Garner.

Postoje navodi da se glumica pobrinula da se sazna kako Affleck pohađa sastanke anonimnih alkoholičara. Nedugo nakon vijesti o razvodu para osoba bliska glumici je za jedan američki magazin rekla da je glumac opet počeo piti, a mnogi vjeruju da je Garner to namjerno plasirala u javnost.

Iako se Garner predstavlja kao osoba koja jako čuva svoju privatnost i koja ne voli davati nikakve informacije o svom privatnom životu novinarima u jednom intervjuu se ispostavilo da to ipak nije tako. Tada je rekla da su se ona i Affleck razdvojili mjesecima prije nego je saznala za dadilju i da to nije imalo nikakve veze s njihovom odlukom o razvodu. Rekla je da je to bila Benova loša procjena te da ona izbjegava medijski cirkus zbog djece i nadodala kako je samoj sebi rekla da više neće živjeti na način na koji je živjela, da jako pati, te da joj je jako stalo. Intervju u kojem je glumica 'otkrila sve' je plasiran u javnost samo mjesec dana prije nego se premijerno prikazao film 'Batman v Superman' u kojem Affleck glumi, a mnogi vjeruju da to nije slučajnost.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene