'Skoro sam umrla'

ZATVORILI JE NA PSIHIJATRIJU Slavnoj glumici pogriješili dijagnozu i priuštili joj pakao

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Esposito prošla je kroz pravu muku prije nego što je dobila pravu dijagnozu.

Jennifer Esposito, dijagnosticirana je celijakija - bolest u kojoj organizam ne podnosi gluten. Nakon što joj je za vrijeme snimanja ispao zub, glumica je posjetila doktora, za kojeg je mislila da će je pregledati, a 'ne poslati' u psihijatrijsku bolnicu.

Pogledaj i ovo Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: Profimedia) Koga je sve ljubio? Kroz njegov su krevet prošle mnoge slavne ljepotice, ali on na neku foru nije dobio "titulu" ženskara

'Što napraviti kada te nitko ne sluša?', rekla je Jennifer glumici Melissi McCarthy koja joj je rekla da nešto s njom nije u redu, da je bolesna dok su zajedno radile na snimanju serije 'Samantha Who?'.

Glumica nije znala da što joj je, mislila je da je gotova. Naime, gluten je tada još konzumirala, a u međuvremenu su joj ispali kosa, nokti i trepavice. Prije nego što joj je uopće dijagnosticirana celijakija, doktori su govori da se radi o depresiji te glumicu poslali kući uz recept za jake antidepresive. Na kraju je Jennifer uspjela dobiti pravu dijagnozu te trenutno piše knjigu o celijakiji. Kazala je i kako se toj bolesti treba posvetiti svaki dan.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene