Emotivan odgovor

KAMERE UHVATILE EMOTIVAN TRENUTAK Pitanje koje ju je slomilo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna je glumica zaplakala nakon što joj je obožavateljica postavila pomalo nezgodno pitanje.

Jennifer Aniston družila se s obožavateljima tijekom talijanskog Giffoni Film Festivala, a njezini su joj fanovi imali prilike i postaviti pitanja. Jedno je pitanje izazvalo posebnu reakciju kod poznate dame, a mladu je obožavateljicu zanimalo je li se ikada probudila ne znajući tko je.

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston objavila prigodan video! Jennifer Aniston proslavila je 55. rođendan: Evo kako se jedna od najomiljenijih glumica na svijetu mijenjala kroz godine!

'U čitavoj ovoj prostoriji nema dovoljno prstiju za nabrojiti sve one situacije kad sam se osjećala tako izgubljeno. Svi smo mi samo ljudska bića na kraju dana, bez obzira jesmo li konobarice, pekari, studenti ili što god. Ponekad na kraju dana jednostavno glavom udariš o zid i misliš da ne možeš dalje', odgovorila je Aniston, a emocije nije skrivala.

'Ovo je previše, ne mogu to podnijeti, bol je prejaka. Ili, jesam li dovoljno dobra? Hoću li preživjeti? Ne znam kako, ali čudom nekako ipak svaki put preživim. Jednostavno si kažem da mogu, i ponavljam koliko god treba', objasnila je 47-godišnja glumica.

Iako se predala emocijama, Jennifer nema previše razloga za suze. Jedna je od uspješnijih hollywoodskih glumica, često puta se uz nju veže pridjev najljepša, prošle se godine udala za Justina Theroxa, a glasine o trudnoći sve su glasnije.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene