Kultna fotografija

Jennifer Aniston objavila svoj goli portret, ali glumica za to ima itekako dobar razlog

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Aniston objavila je svoju golu fotografiju na Instagramu, a sve u sklopu jedne dobrotvorne akcije.

Jennifer Aniston slovi kao jedna od najseksepilnijih glumica u Hollywoodu, godinama je u top-formi i kao da se nimalo nije promijenila, a 52-godišnja glumica je sada svoj seksepil odlučila iskoristiti u dobrotvorne svrhe.

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston To bi svima bila drago Jennifer Aniston zbog jednog detalja na sebi potaknula zanimljiva šuškanja, bio je to najupečatljiviji dio njene pojave!

Jen se tako udružila sa svojim dugogodišnjim prijateljem, fotografom Markom Seligerom kako bi na dobrotvornoj aukciji prodala fotografije koje su izazvale divljenje njezinih obožavatelja i obožavateljica, a sve u korist borbe protiv koronavirusa.

Riječ je o njezinu crno-bijelom portretu iz 1995. godine, jednoj od fotografija koja ju je zauvijek obilježila i dobila kultni status. Jennifer na njoj pozira u potpunosti gola, ali s dozom elegancije i profinjenosti ne otkriva intimna područja.

Vijest o aukciji objavila je na svom profilu na Instagramu.

"Moj dragi prijatelj Mark Seliger odlučio je dati na aukciju 25 portreta koje je snimio, uključujući i moj. Sav iznos od prodaje biti će doniran NAF klinici, organizaciji koja se bori protiv istrebljenja koronavirusa. Hvala Marku što je omogućio da budem dio ovoga", napisala je uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Uz njezin portret u sklopu ove dobrotvorne akcije prodani su i oni Leonarda DiCaprija, Billie Eilish, Dr. Drea i Snoop Dogga.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene