omotala se samo u ručnik!

Jennifer Aniston u golišavom izdanju pokazala lice bez trunke šminke, rijetko objavljuje ovakve fotke!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Aniston oduševila je prirodnim izdanjem svoje obožavatelje na Instagramu nakon što je pokazala prirodno lice bez trunke šminke na njemu.

Holivudska glumica Jennifer Aniston jedna je od onih za koju kažu da stari poput vina i čijoj se ljepoti i jednostavnosti mnogi dive, a ništa drugačije nije bilo ni kada je objavila posljednju fotografiju na Instagramu.

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston objavila prigodan video! Jennifer Aniston proslavila je 55. rođendan: Evo kako se jedna od najomiljenijih glumica na svijetu mijenjala kroz godine!

Naime, 52-godišnja Jennifer požalila se na vlagu u zraku, koja joj je stvorila probleme s kosom, no ono što je privuklo najveću pažnju je njezino prirodno lice bez trunke šminke i to što je pozirala samo ogrnuta u ručnik.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

"Daaa, prirodne kovrče", "To se zove seksi frizura", "Iskreno, zaljubio sam se", "Izgledaš fantastično", "Predivna si", "Srce mi je počelo ubrzano kucati", "Kakva kraljica", "Tvoja kosa, tvoje lice, za zaljubiti se", "Zašto si tako lijepa", "Definicija savršenstva", "Jen, ti si izmislila ljepotu, jel tako", "Najljepša žena na čitavoj planeti", zaključili su njezini obožavatelji u komentarima.

Jennifer se u rujnu prošle godine pohvalila novim poslovnim uspjehom nakon što je odlučila pokrenuti vlastitu liniju za njegu kose, koja je gotovo ostala u sjeni njezina besprijekornog izgleda.

Brend LolaVie predstavila je javnosti serijom crno-bijelih seksepilnih fotografija, zbog kojih su se svi divili njezinu mladenačkom izgledu. Na njima je pozirala u elegantnim izdanjima, a najviše je zaintrigirala izdanjem u uskoj crnoj haljini s dubokim dekolteom te bijeloj suknji s prorezom gotovo do struka.

Zvijezda serije "Prijatelji" svoju vitku figuru u šestom desetljeću može zahvaliti zdravoj prehrani i redovitoj tjelovježbi, a priznala je i kako godinama koristi suplemente na bazi kolagena brenda Vital Proteins, čija je ambasadorica, a od kraja prošle godine i kreativna direktorica.

Često je posljednjih godina isticala kako se osjeća sjajno u svojem tijelu te ne mari za godine, ali ni za plastične operacije.

"Mislim da su naša tijela prelijepa i da bismo ih trebali slaviti te se osjećati dobro u njima bez obzira na našu dob. Ne bismo ih se trebali sramiti", zaključila je u jednom intervjuu prije nekoliko godina.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Čapalija (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Fani Čapalija - 2 Fani Čapalija Fani Čapalija +1 Fani Čapalija (Foto: John Pavlish) Nekad i sad Jedna od najljepših Hrvatica prisjetila se kako je izgledala prije 29 godina, kad je očarala cijeli svijet, dive joj se i danas!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene