prekid iz noćne more

I dan danas njihov propali brak fascinira javnost, a evo kako je njihova romansa uopće započela

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Aniston je godinu dana prije raspada braka s Bradom Pittom pričala u intervjuu kako želi žarko djecu s njim i da može balansirati posao i majčinstvo.

Jennifer Aniston (51) i Brad Pitt (56) razveli su se prije više od 15 godina što je šokiralo brojne obožavatelje, no i dan danas njihova propala veza fascinira javnost. 

Pogledaj i ovo Christina Applegate i Brad Pitt - 2 Davno je to bilo! Prekidi, pomirbe, nove ljubavi: Ovo je popis čak 12 slavnih parova za koje ste zaboravili da su bili skupa

Glumački par je krajem 90-ih i početkom 2000-ih bio glavna tema u Hollywoodu, a najviše se pričalo o počecima njihove romanse. Naime, Jennifer i Brad su se zaljubili 1998. nakon što su ih spojili njihovi agenti. Pitt je baš tada prekinuo zaruke s glumicom Gwyneth Paltrow koja je shvatila da nije spremna za brak. 

Jennifer i Brad su bili zvijezde u usponu kada su se upoznali, a nekoliko mjeseci kasnije skupa su se pojavili na crvenom tepihu u rujnu 1999. na dodjeli nagrade Emmy u Los Angelesu. Javnost je komentirala kako izgledaju jako zaljubljeni i sretni. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you @interviewmag for this birthday surprise. I had no idea this would be coming out today. Feeling proud and honored to be celebrating with this cover. Thanks to the Interview team for celebrating women at every age... turns out 51 is pretty fun. And thanks to @nickkharamis, @melzy917, @alique_studio, @mrchrismcmillan, @gucciwestman — and my sister from another mister Sandy Bullock for talking to me about whatever the hell we were talking about. I love you so much. 🥰🥳

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Samo mjesec dana kasnije Pitt je zaprosio Aniston iza pozornice na Stingovom koncertu. Vjenčali su se u ljeto 2000. u Malibuu, a par je bez uspjeha pokušao ceremoniju skriti od javnosti. Jennifer je nedugo nakon toga otkrila da je znala kako je Brad pravi muškarac za nju već na prvom spoju s njim. 

"Znali smo oboje već na prvom spoju da se sviđamo jedno drugome. Bilo je čudno. Mislila sam da je to bila baš jednostavna, laka večer. Bilo mi je jako zabavno", rekla je glumica u intervju 2004. s Diane Sawyer. 

Tada je otkrila i da bi jako željela imati djecu s Bradom te da smatra bi mogla održavati ravnotežu između posla i majčinstva. No već 2005. njezin brak s njim se raspao i nije joj se ostvario san o roditeljstvu. Pittova afera s Angelinom Jolie je izašla na vidjelo, a kasnije ju je i oženio. 

Brad i Jennifer su završili brak na ružan način i nisu ostali u dobrim odnosima, no posljednjih godina su ponovno postali prijatelji. Strani mediji tvrde kako se glumac ispričao Aniston nakon što se 2016. razveo od Angeline. 

"Radio je puno na sebi i puno se promijenio otkad je bio s Jennifer u braku", rekao je njegov prijatelj. Obožavatelji bivšeg para i dalje navijaju da završe skupa, no čini se da nema neke izgledne šanse da se obnovi stara romansa. 

Kako pišu američki mediji, Brad i Jennifer su samo jako dobri prijatelji i bliži su si nego ikad prije. Bivši supružnici odbijaju komentirati svoj odnos, a obožavatelji se i dalje nadaju da će završiti skupa, pogotovo jer su oboje slobodni. 

  1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Tim Chung (Foto: Profimedia) Tim Chung (Foto: Profimedia) +0 Tim Chung (Foto: Instagram) Celebrity Oni su tjelohranitelji slavnih: Neki su s klijentima bili u vezi, a neki bi i sami mogli biti zvijezde  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene