Divna gesta!

Jennifer Aniston medicinskoj sestri priredila pravo iznenađenje: ''Ne znam kako bih ti drugačije zahvalila''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Aniston videolinkom se javila u popularnu emisiju kako bi iznenadila Kimball Fairbanks iz savezne države Utah te je pohvalila zbog njezine hrabrosti dok pomaže zaraženim pacijentima.

Glumica Jennifer Aniston pomogla je prijatelju, voditelju Jimmyju Kimmelu, da iznenadi medicinsku sestru koja je u karanteni nakon što se zarazila koronavirusom.

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston - 2 ''Ako imate one dane...'' Aniston otkrila kako joj uspijeva izgledati ovako fit s 55 godina: ''Jednostavno se natjeram!''

51-godišnja glumica videolinkom se javila u popularnu emisiju kako bi iznenadila Kimball Fairbanks iz savezne države Utah te je pohvalila zbog njezine hrabrosti dok pomaže zaraženim pacijentima. Zdravstvena djelatnica zbog virusa mora biti i dalje od svojih kćerkica. Aniston joj je poklonila i bon u vrijednosti od 10.000 dolara.

"Htjeli smo te malo razveseliti pa mi je želja da nekoga upoznaš. Njezino ime je Jennifer", rekao je voditelj prije nego se poznata glumica pojavila na ekranu.

"Ne znam kako bih ti zahvalila na tome što riskiraš vlastiti život kako bi pomogla milijunima ljudi o ovoj zemlji. Zaista si fenomenalna", rekla je medicinskoj sestri Jennifer.

Slavna glumica otkrila je i kako tri tjedna nije izašla iz svoje kuće kako se ne bi zarazila virusom. Objasnila je i kako joj je taj razgovor jedina komunikacija koju ima s ljudima. "Najteži dio ovoga svega mi je gledati vijesti i probaviti što se događa vani", rekla je Jennifer, kojoj nije problem biti kod kuće. Čisti ormare i priprema se za nove avanture.

Prije nekoliko dana objavljeno je kako se snimanje kultne serije "Prijatelji", u kojoj je jedna od zvijezda i Aniston, odgađa zbog pandemije koronavirusa. Snimanje je trebalo početi 23. ožujka, no do daljnjega se odgodilo dok se situacija ne smiri.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene