Nije se proslavila

Jennifer Aniston u izdanju u kakvom je baš i ne viđamo, ona i najbolja prijateljica nasmijale fanove do suza

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Aniston i Courteney Cox pokazale su kako im ide igranja biljara, i otkrila koja je profesionalka, a koja se tek kao početnica ljuti u igri.

Poznata je stvar da su glumice iz legendarne serije "Prijatelji" Jennifer Aniston i Courteney Cox i u privatnom životu najbolje prijateljice i često se druže, no video koji su objavile otkrio je njihovu dosad neviđenu stranu.

Pogledaj i ovo Ekipa serije Prijatelji Imaju svoj razlog Svi se pitaju kada će se legendarna petorka oglasiti o smrti bliskog prijatelja, poznato je i zašto šute cijelo vrijeme!

Naime, dame su zajedno zaigrale biljar i dok je Courteney očito prava maherica za tu igru, Jennifer se baš nije proslavila.

"Prijatelji ne bi trebali dopuštati prijateljima da igraju biljar, naročito ako su u njemu jako loši. Odj***", našalila se na svoj račun Jen, a video je pogledalo nekoliko milijuna ljudi i nasmijalo se do suza.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Glumice će nas uskoro ponovno nasmijavati i na malim ekranima nakon što je potvređno snimanje specijalnog izdanja "Prijatelja" koje će biti snimano sljedeće godine nakon odgode zbog koronavirusa. No vjerujemo kako će se malo duže čekanje ipak na kraju isplatiti, i da ćemo uživati uz zgode popularne družine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene