Sve u tajnosti

Oglasili se najbliži prijatelji para za čiju pomirbu navija cijeli svijet i potvrdili brojna nagađanja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Najbliži prijatelji i suradnici Jennifer Aniston i Brada Pitta tvrde da su oni ponovno zajedno.

Jedan od najzlatnijih parova Hollywooda, Jennifer Aniston i Brad Pitt ponovno su zajedno, potvrdili su za Mirror njihovi najbliži prijatelji. Tvrde da su bivši supružnici bili na pet spojeva prije susreta na dodjeli SAG nagrada o kojem cijeli svijet ne prestaje pričati, a navodno su u tajnosti zajedno proveli i božićne blagdane.

Pogledaj i ovo Christina Applegate i Brad Pitt - 2 Davno je to bilo! Prekidi, pomirbe, nove ljubavi: Ovo je popis čak 12 slavnih parova za koje ste zaboravili da su bili skupa

"Mislim da ga ona nikada nije prestala voljeti, iako joj je slomio srce nakon što ju je ostavio zbog Angeline Jolie. Trebalo joj je puno vremena da mu sve oprosti, ali oprost je velik dio nastavka njihovog odnosa", izjavio je pouzdan i Jenniferin blizak izvor za Mirror.

I Bradov dugogodišnji poslovni suradnik koji je također želio ostati anoniman, za isti je medij potvrdio tu priču.

"Sve o čemu on razmišlja je Jen. Obnovili su svoju romansu i nisam ih vidio tako sretne godinama", izjavio je.

O odnosu Jennifer i Brada ne prestaje se pričati već neko vrijeme, ta je tema čak i podijelila mišljenja njihovih obožavatelja od kojih jedan dio misli da mu Jennifer ne bi trebala oprostiti ali da su glavna tema svjetskih medija, jesu.

Sve je počelo jednom jednostavnom rečenicom "Oh, wow" koju je Brad na glas izgovorio iza pozornice dodjele nagrada Screen Actors Guild dok je Jennifer na pozornici pričala svoj emotivni govor prilikom preuzimanja nagrade koju je osvojila. Kasnije su se sreli, a njihove osmijehe i dodire zabilježili su fotoreporteri kojima ništa nije promaklo.

"Bila je to stvarno zabavna večer i prilika da podržimo jedno drugo. Sve smo zajedno prerasli, stvarno jesmo", izjavila je Jennifer.

Novinari su o susretu ali i o pitanju ima li pratnju za nadolazeću dodjelu Oscara pitali i Brada na Međunarodnom filmskom festivalu u Santa Barbari, a njegov je odgovor bio pomalo nedorečen.

"Ne znam, ja sam blaženo naivan i ostat ću takav. A pratnju za Oscara nemam", rekao je Brad i pobjegao od odgovora.

Do Oscara je preostalo još malo vremena pa ćemo vrlo brzo saznati tko će se s kime i kako pojaviti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene