simpatičan način

Najboljoj prijateljici iz "Prijatelja" holivudska miljenica emotivnom porukom čestitala veliki dan

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

"Sretan rođendan ovoj nevjerojatnoj osobi", "Volim te, C.C.", napisala je Jennifer Aniston u čestitici koju je posvetila Courteney Cox.

Na samom početku svojih karijera glumile su cimerice i najbolje prijateljice u kultnoj seriji "Prijatelji", a Jennifer Aniston i Courteney Cox i danas su jako bliske.

Pogledaj i ovo Ekipa serije Prijatelji Imaju svoj razlog Svi se pitaju kada će se legendarna petorka oglasiti o smrti bliskog prijatelja, poznato je i zašto šute cijelo vrijeme!

Aniston je svojoj najboljoj prijateljici poželjela sretan 56. rođendan serijom fotki koju je objavila na Instagramu, a oduševila je svojih 34 milijuna pratitelja.

"Sretan rođendan ovoj nevjerojatnoj osobi", "Volim te, C.C.", napisala je Jennifer u opisu fotografija te joj se ispričala što je zakasnila s čestitkama jedan dan.

Serija "Prijatelji" vratit će se na male ekrane, a iako je snimanje zaustavljeno zbog pandemije koronavirusa, očekuje se kako će se uskoro nastaviti. Jennifer i Courteney bliske su od samog početka snimanja kultne serije, koja je 2004. godine završila nakon deset sezona.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Mišerić (FOTO: Instagram) Ivana Mišerić (Foto: Instagram) +0 Ivana Mišerić (Foto: Instagram) Celebrity Poznata domaća voditeljica odselila se iz stana koji je dijelila s dugogodišnjim dečkom, fotke ih otkrile?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene